27 Mart 2012 Salı

0

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN; MİLKA YENİ YAZ KOLEKSİYONU İLE GELİYOR…



BİRAZ MİLKA…
Zannetmeyin ki; MİLKA ile ilgili söyleyebileceklerim sadece 3 sene gibi kısa bir zamanda markasının Harvey Nichols, Selfriges, Kabiri Shops, Brandroom, Midnight Express gibi seçkin mağazalarda yer alması ile sınırlı. Öncesine ve cesaretine değinmez isem haksızlık etmiş olurum. MİLKA, cesaretin başarı getirdiğinin örneklerinden biri. Kendine 13 senelik bir reklamcılık kariyeri inşa ettikten sonra da içindeki cesareti hayata sunma vaktinin geldiğine inanmış ve KISMET BY MİLKA markası ile karşımıza çıkmış :)

SHOW ROOM’ A DAİR….
Show room yerine MİLKA dokunuşlu fikir atölyesi demek istiyorum. Umarım show room’ umunu kıskanmaz MİLKA :) Siyah beyaz fotoğrafların süslediği duvarlardan aksesuarların sergilendiği vitrinlere doğru akan bir show room burası. Sanki fotoğraflardaki Audrey Hepburn veya Marilyn Monroe çıkıp da aksesuarları takıvereceklermiş gibi. Kim bilir belki de geceleri Milka’dan gizli çıkıp çıkıp deniyorlardır :p


YENİ KOLEKSİYON…
Aslında MİLKA’ nın ‘’ipek parçası’’ diyebilirim bu yeni koleksiyonu için. Hissettiklerinin ipek hali.
Bileziğe, kemere, kolyeye, hal hala uzanan hatta ip yeleklere, taçlara kadar kayabilen bir hayal gücü var bu işin içinde. Benim gördüğüm, takıları da aşan bir dünya yaratmış. Bu ipek yolunda yürürken karşıma altın, pırlanta ve değerli taşlardan dokunuşlar çıkıyor. Sanki sözleşip de ipek ile bir araya gelmişler gibi. Milka’nın dediği gibi: ‘’aşk yaşıyorlar’’. Koleksiyonu ilk Türkiye’ de çıkıyor ve bunu da ilk ben duyurmaktan büyük keyif alıyorum. Mayısta Londra’da, ağustosta da New York’ta lansmanı olacak.

Bu arada biz de Milkayla hem koleksiyonu incelerken hemde çekim yaparken ipekleri kollarimiza boynumuza saçımıza bağladık ve böyle eğlenceli kareler çıktı ortaya :)


Milka'nin ve benim kolumda, saçımda gördüğünüz bütün ipekler yeni koleksiyondan..

Bu arada bu aşka şahit olmakisteyenler için: http://www.lidyana.com/catalogsearch/advanced/result/?manufacturer[]=127online alışveriş sitesinden yeni koleksiyonaulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top