13 Mart 2013 Çarşamba

0

MBFWI 2013 - Davetliler 1.Gün

Uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba :) Ara sonrası dönüş sizlerin en sevdiği başlıkla oluyor. Arka planda İstanbul Moda haftası pardon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul ön planda ise bizlerin her zaman bikbik etmekten büyük keyif duyduğumuz davetliler, ne giydikleri ve nasıl göründükleri :) İşin defile, kimlerin tasarımlarını beğendiğim ve beğenmediğim kısmına haftanın bitiminde değineceğim.


Açılışı Etel Baler ile yapıyoruz. Üstünde nefis bir MyBestFriends tulum elinde ise DVF 'in limited edition çantasını görüyorsunuz. Saçların rengi ve formu harika. Her zamanki rahat ve sıcak duruşuyla Etel Baler ilk günün en şıklarından. 


Diane Şahenk baştan aşağı siyahlar içinde ama o kadar klas bir şekilde taşımış ki hayran kaldım. 


Berrak Barut aynı Diane Şahenk gibi klasik ve dingin bir şıklık içinde.


Bilgün Dereli 'de sakin takılanlardan. 



Bu gibi etkinliklerde gözüm gönlüm farklılık değişiklik orjinallik hatta aykırılık arıyor. O yüzden Ceylan Çapa 'yı görmek iyi oldu. İyi oldu ama avizemidir nedir ne olduğunu tam anlayamadığım bluzuyla bir kilo limon yemişim gibi bir tat oluştu dilimde. Farklılık açısından geçer not ama yakışma ve taşıma açısından kendisine eksi puan veriyorum. Halbuki ilk gün çok renkli bir kıyafeti vardı keşke onun görseli gelseymiş. İçim karardı yine. Gençlere siyah renk yasaklansa nasıl sevinirim anlatamam :)


Deniz Berdan cephesinde asıl modacı olan kızı ama anne o kadar çok ortada ki kızcağız mezun olsa da bu anneyle kendisini gösterebilmesi çok zor. Kendi tasarımı elbisesiyle tam moda haftasının ruhunu yakalamış ve hoş görünüyor orası ayrı :)



Eda Taşpınar Zeynep Tosun kıyafetiyle Haçlı seferine katılacak gibi. Saçları toplamış nefis görünüyor. Mümkünse hiç açık bırakmasın zaten. Makyajı ise olağanüstü görünüyor. Her şey iyi güzel görünüyor görünmesine ama geçenlerde attığım tivite burdan da değinmezsem çatlarım patlarım. Çakma, taklit kıyafetleriyle hatta artık herkesin her şeyi sosyal medyada rahatlıkla dile getirdiği dönemler olmadan evvel hepsine kendi tasarımım diyebilecek kadar insanları uyuttuğunu sanan, Chanel gibi büyük bir markayı bile çakmacılığıyla ayağa kaldıran birinin Vogue 'da Bugün ne Giydim demesi etik olarak büyük skandaldır !! Anna Wintour bunu bilse inanın tüm Vogue Türkiye künyesini çiğ çiğ yer. Bunu bilir bunu derim gerisini size bırakırım. 


Hadise kaliteli olmak için çok uğraşmış ama giydiği ne pantolon ne de gömlek bir arada olmamış. Saçlarını da  sevmedim. Chanel 2.55 'ini de. Hiçbir şeyi beğenmedim yahu zorlamı :)


Şimdi doğruya doğru. Hakan Akkaya tarz mıdır evet tarzdır. Kendine has bir stili vardır ve çoğu zaman severim de yakıştırırım da. Lakin göğüs kıllarıyla sakalının birleştiğini göremezsem bu dünyadan gözüm açık gider ona göre :)))


Hatice Aslan 'a yaşına göre hala taşşşsın harikasın dedikçe kadıncağız çocuklar gibi poz vermeye başladı. Suçlu elbette bizleriz !


İndhria Taşpınar 'ı beğendim. Halter yaka body'si ve pantolonuyla Avrupai bir fashion week tarzı sunmuş. 


Genel olarak Selin Demiratar 'ı beğendim. Özellikle ceketinin rengi ve kupu çok hoş ve yakışmış. Ama aynı şeyi jean pantolonu için söyleyemem :(


Serra Türker kendisine çok yakışan bir kalem etek ve altına müthiş güzellikteki stilettoları giyerek klas bir şıklık sergilemiş.



Ayşe Kucuroğlu trençkot akımına ayak uydurmuş. Ayakkabısı güzel, Burberry olduğunu tahmin ettiğim çantası hoş bir parça. Lakin hala yüzünü hayalet gibi beyaz gösteren makyajdan vazgeçmemesi pek fena :(


Özlem Alıcı kim bilmiyorum ama fiziğine ve pantolonun üstünde duruşuna bayıldım. Lakin o pantolona öylesine klasik model bir ayakkabı giyilmez aksine bootie 'nin en delisi en manyağı rahatlıkla seçilip giyilirdi ve benim de ağzımın sularını akıtırdı. Birşeyler denenmek istenmiş ama Prada çantayla sonlanmış yazık olmuş.



Arkadaşlar bu bir milattır. Yazarın kendisi Pelin bile bunu yazdığına inanamıyor ama beni biliyorsunuz objektiflikte en sevdiğimin bile gözünün yaşına bakmam. Ivana Sert harika görünmüyor mu ? Deli dolu, uçuk ama kendisine yakışan üstelik duruşu ve havasıyla taşımayı da becermiş bir Ivana Sert var karşımda. Şoklar içerisindeyim !! Şapkaya benzer nesne bile güzel duruyor. Stilettolar en güzel seçim olmuş. Makyajı kusursuz güzellikte. Bir moda haftasının ön sırasına yakışan bir görüntü içinde. E daha ne diyim çok beğendim işte :)


İpek Ayaydın nasıl güzel zayıfladı koca bir bravo !! Hatta daha zayıflamasın böyle çok hoş görünüyor. E tabi her zayıflamayı başaran kadının yaşadığı mutlulukla seçimleri de dikkat çekici olmaya başladı. Yaşına uygun çok hoş omuzları dantel beyaz bir gömlek ve siyah pantolon giymiş. Chanel Boy model çantası ve Valentino ayakkabılarıyla da en klas trendlerin takipçisi olduğunu göstermeyi başarmış. 

Bugünlük bu kadar yarına devam :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top