13 Mart 2013 Çarşamba

0

Olağan şüphelilere öneriler


Dün başörtülü penguenleri görünce vatana millete hizmet babından diğer mahlukat için tesettür önerilerimi sunmuştum. Sonradan yayınevinin açıklamasıyla o başörtülerinin kitabın orijinalinde de olduğunu öğrenince vazgeçtim, gerek yok dedim kendi kendime. Hem kim sazan olmaktan hoşlanır ki?

Sonra, hayatımın kayda değer bi bölümünü gayet kalifiye bi sazan olarak geçirdiğimi hatırladım ve kendimi savunmaya başladım: "Arkadaşım siz gayrimüslim Örümcek Adam'a namaz kıldırmış insanlarsınız, saçsız penguene mi başörtüsü takmayacaksınız? Şairlere yazarlara dünya klasiklerine, yahu Şeker Portakalı'na sansür uygulayan sizlersiniz, yani bu fasılda sizden iyi olağan şüpheli olmasın. Hata bende ya da penguene başörtüsünü takanın sizler olduğundan şüphe duymayan diğer insanlarda değil. Bu sefer değil. Masum bi sazanım ben.. masum!1!!"

Bugün Doğan Özcan'ın yazdıklarını okuyunca savunmama sabah sabah şunu da ekledim: "Eee?? Nooldu şimdi? İçki yasağı sizde, haremlik selamlık uygulamaları sizde? Yani bunların yanında penguene başörtüsü, diş hediği yapılan bebe gibi masum kalıyor.. hiç yani." 

O bakımdan, şimdi dünkü önerilerimi bir kez daha sunuyorum. Alın bi kenara atın, bana öyle geliyor ki yakın bi zamanda çok işinize yarayacak.

Buyurunuz efendim:

Penguene başörtüsü takmışlar ama hicap duyarak söylüyorum ki, kıçı açıkta kalmış. Çocuklarımızın ahlakı kimlere emanet!

Önerilerim:

Kaplumbağalar için sorun yok.. ki, şöyle iman gözüyle bakacak olursak aslında tesettüre en uygun mahluk bu tosbağalardır. Doğal örtü artı ortamda namahrem varsa çek kafayı içeri.

Kediler baş belası hayvanlardır, onlarla çok uğraşmak lazım. Benim önerim kafasına göre takılan ve nispeten özgür ruhlu olan bu hayvanlara haşema benzeri tulumlar giydirmemiz. Kulaklar dışarıda kalabilir, sorun yok. Ancak kuyruk için ek çözümler düşünülebilir.

En kolayı köpekler olacak gibi duruyor. Bu hayvanlara zaten şekil şekil kıyafet giydiriliyor. Biraz ön çalışmayla edebe ve genek alhlaka uygun kılık kıyafet temin edilebilir. Dişi köpeklerin başı kapalı, kuyruğu bacağına bağlı olsun, mümkünse kesilsin.

Kümes hayvanları için ortamları gereği başörtüsüne gerek yok. Zaten asıl mesele bu kümes ortamını çocuklarımıza sevdirmek ve yaygınlaştırmak. O bakımdan itici olabilecek çözümlerden uzak durmalı.

Büyük ve küçük baş hayvanlar için, vallahi başörtüsünden ziyade memelerin ve alt takımların gizlenmesi yoluna gidelim diyorum. Öyle sallana sallana dolanıyorlar tövbe tövbe! Erkekler şort giyinsin, ki uygulama için köpekler örnek alınabilir.. dişiler için iki parçadan oluşan iç giyim kafidir. yalnız burada dikkat edilmesi gereken husus, ineğimizin bikini giymiş gibi durmamasıdır. Daha çok uzun paçalı anneanne donu ve yün fanilası seçenekleri üzerinde duralım diyorum.

Vahşi hayvanlar için çözüm üretmek şu an için gereksiz. Aslında onlara herhangi bir müdahalede bulunmayıp, doğal, vahşi ve ahlaksız düşman olarak konumlandırmak en faydalı çözüm olacaktır. Böylece çocuklarımıza nefret edip ötekileştirecekleri malzeme vermiş oluruz. O da bi ihtiyaç tabii.

Toparlayacak olursak, penguene başörtüsü takarak başlattığımız (alt kapansın!) bu dahiyane geleceğe dönük imaj yerleştirme çalışması şama aşama bütün mahlukata yaygınlaştırılarak devam edecektir. Karıncalar için yaratıcı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, toplum yaşamı açısından azami önem arz ediyor bu hayvanlar.

Teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top