21 Mayıs 2013 Salı

0

66. Cannes Film Festivali: Kırmızı Halı Ve Daha Fazlası


Hepimizin bildiği üzere 66. Cannes Film Festivali başladı. Bu yıl da ünlü isimler kırmızı halıda birbirinden güzel elbiseler ile boy gösterdiler. Bir çoğu tanıtım yüzü olduğu markanın kıyafetleriyle katılırken, özel tasarım elbiseler de bazı ünlüler tarafından giyildi.


AbiyeBudur olarak sadece kırmızı halı seremonisini değil, 66. Cannes Film Festivalinde düzenlenen partilerden de fotograflar bulabileceksiniz.

Öncelikle festivalin açılış gününden bahsedelim.Muhteşem Gatsby filmi ile başlayan açılış günü oldukça yağmurlu bir güne denk geldi. Fakat ünlüler yağmur altında bile muhteşem görünümleri ile göz doldurdular. İşte açılıştan bazı fotograflar.



Cara Delevingne Burberry Elbisesi ve Chopard Takılarıyla göz kamaştırıcıydı. Elbisesindeki dantel detaylar ile Cara Delevingne bu defa oldukça kadınsı bir görünümle karşımıza çıktı.

Carey Muligan, kırmızı halıda adeta büyüledi.Düz ve zarif bir elbise seçerek o da gecenin yıldızlarındandı. Mulligan Dior imzalı elbisesi ve Tiffany & Co mücevherleri ile kırmızı halının en şık isimlerinden biri idi.





Neredeyse her sene oldukça şık olan Nicole Kidman, bu yıl da geleneğini bozmadı.Kidman, Dior imzalı çiçek işlemeli elbise ve Jimmy Choo ayakkabıları ile bu kez Jüri üyesi olarak katılıyordu.

Asyalı aktris Zhang Yuqi yeşil, derin dekolteli balo elbisesi ile kırmızı halıya geldi. Oldukça sevecen
ve yalın duran aktrisin elbisesi ise Ulyana Sergeenko tasarımıydı.

Solange Knowles, oldukça cüretkar şifon bir elbise taşıdı. Krem rengi bu elbise Stéphane Rolland Couture koleksiyonundan bir model idi.

Freida Pinto, Pembe renkli Gucci elbisesi ile oldukça şık görünüyordu.

Isla Fisher Oscar de la Renta imzalı kırmızı bir elbise ile katıldı.





Geçen yıl oldukça büyük bir başarı yakalayarak müzik dünyasında adından çokça söz ettiren Lana Del Rey, yine şık bir retro tarzı elbise ile kırmızı halıda yürüdü.

Julianne Moore iki parçalı midi elbisesi ile göz kamaştırdı. O da Nichole Kidman gibi Dior imzalı bir elbise seçmişti.

Cindy Crawford, Roberto Cavalli Tasarımı, uzun beyaz bir elbise ile kırmızı halıda boy gösterdi. Crawford'un derin göğüs dekoltesi ile taçlandırılmış bu elbisesi oldukça beğenildi.


Gelelim festivalin diğer günlerine ve özel partilerine..


Marion Cotillard, Cannes film festivalinin en şık ünlülerinden biri idi. Yeni filmi Blood Ties galasına Dior Resort 2014 imzalı straplez elbise ile katıldı.


Kristen Dunst ise Inside Llewyn Davis filminin galasında boy gösterenlerden biri idi. Siyah ve gözalıcı elbisesi ise Michael van der Ham tasarımı.

21 yaşındaki güzel oyuncu Emma Watson yeni filmi The Bling Ring'in galasına katıldı. Channel tasarımı uzun Monokrom elbise ile kırmızı halıda yürüyen Watson, objektiflere bol bol poz vermeyi de ihmal etmedi.

Güzel Oyuncu Carey Mulligan başka bir gün, Vionnet sonbahar koleksiyonundan siyah beyaz bir elbise giydi. Mulligan elbiseyi yine layığıyla taşımasına rağmen, ayakkabı seçimi ile, moda dünyasının eleştiri oklarını üzerine çekti.

Beğenilen yıldız Milla Jovovic ise Channel marka çiçekli elbisesi ile kırmızı halıda görüntülenenler arasındaydı.

Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence'da siyah beyaz modasına uyarak dior imzalı midi elbisesi ile kırmızı halının zarif ünlülerindendi.

Ünlü Model Doutzen Kroes fiziğine oldukça yakışan, pembe ve derin bacak dekolteli, Versace elbisesi ile kırmızı halının gözdeleri arasındaydı.


Doutzen Krouse Beyaz Calvin Klein elbise içerisinde bir kez daha kırmızı halıda yürüdü.

Fransız aktris Lea Seydoux "Psychotherapy Of A Plains Indian" filminin galasına katıldı. Louis Vuitton imzalı straplez elbise içerisinde büyüleyici duran Seydoux, Fransız moda eleştirmenlerinden de iyi notlar aldı.

66. Cannes Film Festivali'nin açılış seremonisini sunan Audrey Tautou, Yiqing Yin imzalı elbisesi ile sahnede oldukça zarif bir çizgi sergiledi.


Festivalin bir diğer şıklık yarışı ise açılış gecesi düzenlenen Calvin Klein partisindeydi. Birbirinden güzel yıldızlar partiye özel tasarımlarla katıldı. İşte partiye katılan yıldızların elbise seçimleri .

Rooney Mara Calvin Klein elbise ve Prada ayakkabılarıyla sade bir görünüm yakalamıştı.

Naomie Harris, markanın beyaz ve düz elbiselerinden birini seçmişti. Gri ayakkabıları ve çantasıyla, o da gecenin zarif ünlülerinden biri idi.

Nichole Kidman deri elbise ve Jimmy Choo ayakkabıları ile partiye oldukça farklı bir imaj ile katıldı.


Son olarak Chopard Mücevherlerinin Türkiye yüzü olan Hülya Avşar kırmızı halıda boy gösterdi. Derin sırt dekolteli elbisesi ve yeşil mücevherleriyle Hülya avşar da 66. Cannes Film Festivalinde dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top