19 Mayıs 2013 Pazar

0

Lila Kutu Veda


Herkese merhaba,

Lila Kutu bu ay bizlere veda ediyor. Panik yapmayın hemen, "elveda" demiyor ama sistemini değiştiriyor. Yani bundan sonraki aylarda bloglarda aylık Lila Kutu'ları görmeyeceksiniz. Eylül'den itibaren yepyeni sistemi ve sürprizleriyle bambaşka bir Lila Kutu konsepti bizlerle olacakmış. Bekleyip göreceğiz;)

Son kutudan neler mi çıktı? Buyurun birlikte bakalım.


Çekimi lila rengi çiçeklerle bezeli koltuk örtülerinin üzerinde yaptım;)


 Bu ayın teması "Anneler Günü", kartpostalı da ona uygun:)



Bunlar da son kutudan çıkanlar. Oldukça ağır bir kutuydu. İçindeki tam boy duş jelinin ağırlığından sanırım. Onun dışında dev bir paket makyaj temizleme mendili, Golden Rose Rich Color oje, deneme boy güneş kremi, 2 adet mini eşantiyon ve saç kremi çıktı. Bu ayın "elemanı" oje oldu. Yakında yazısı burada olacak;)



Veda için güzel bir kutu. Lila Kutu en başından beri çok başarılı bir projeydi. Pek çok farklı markanın ürününü deneme imkanı sundu. Websitesi aracılığıyla bazı ürünlerin kullanma talimatlarını, makyaj uygulamalarını vs öğrendik. 

Aylardır abone olan birisi olarak bütün ekibe kendi adıma teşekkür etmek istiyorum.  Dilerim bundan sonraki değişikliklerle her şey çok daha iyi olur. Sevgiler.... ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top