13 Eylül 2013 Cuma

0

Günümüzde kadınları en tatmin eden şey nedir?

Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre 'formda kalmak' ve 'arkadaşları ile keyifli vakit geçirmek' kadınları en fazla mutlu eden sebeplerin başında yer alıyor.

Reebok Memnuniyet Anketi, 10 Avrupalı kadından 7’sinin en çok kendilerini ‘sağlıklı’ hissettiklerinde mutlu olduklarını göstermektedir.
Ankete katılan kadınların %83’ü fit olmanın onları hayatlarından daha fazla memnun kalmalarını sağlayacağına inanıyor.
Hollywood yıldızı Eva Mendes ve süper model Helena Christensen hayattaki kişisel mutluluklarını Reebok Memnuniyet Kampanyası için paylaştılar.

Günümüzün yoğun ve telaşlı yaşam şartlarının aksine, Reebok yaptığı yeni bir anketle, Avrupalı kadınlar arasında memnuniyet düzeyinin şaşırtıcı derecede yüksek olduğunu tespit etti. Hayatta küçük detaylar gibi görünen, arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek %74 oranında memnuniyet getirirken temiz çarşaflı bir yatakta uyumak ise %65 oranında tatmin sağlıyor!

Bugün yayınlanan Reebok Memnuniyet Anketi, iyi bir cinsel yaşamın, bireyin kendini sağlıklı hissetmesinin ve fit olmanın kadınların kalbinde yatan ve onları en çok tatmin eden sebepler olduğunu ortaya çıkarttı.

Reebok Memnuniyet kampanyasını destekleyenler arasında, aynı zamanda EasyTone’un yüzleri olan ünlü aktrist Eva Mendes ve dünyaca ünlü süper model Helena Christensen de var. İki ünlü güzel, kampanya kapsamında ünlü fotoğrafçı Rankin’in çektiği resimler ve kısa filmler ile de tüm süreçte yer alıyorlar.

Avrupalı kadınların memnuniyet seviyelerini ve bu seviyeyi etkileyen faktörleri inceleyen Reebok Memnuniyet Anketi’ne iki haftalık bir süre içinde çeşitli Avrupa ülkelerinden 3,000’i aşkın kadın katıldı.

Anket sonuçlarına göre, kadınların pahalı mücevherler almak ve bir dizi ünlü partiye gitmekten çok; müzik dinlemek, temiz bir eve sahip olmak, çiçek almak, düşünmeden para harcamak gibi basit zevklerden daha fazla tatmin sağladıklarını gösterdi.

Dış görünüş ile ilgili sorularda ise, kadınların %66’sının fit bir vücudun önemli olduğu düşüncesinde birleştiklerini ortaya koyuyor. Araştırmaya katılan kadınların çoğu, büyük kalçalar yerine küçük kalçayı tercih ettiklerini, hatta büyük göğüslere sahip olmaktansa düz bir karın istediklerini söylüyor. Bu ankete göre yürüyüş yapmak; yüzme, koşma hatta dans sınıflarında fit olmaya çalışmaktan daha çok ilgi görüyor.

Eva Mendes için antrenman yapmak ve iyi görünmek memnuniyet kavramları listesinde en üst sırada yerini alıyor.  Egzersiz yaparak vücut şeklini korumuş olmanın verdiği tatmini bize anlatan Eva Mendes, vücudunu ve zihnini sağlıklı tutmanın ve fit olduğunu bilmenin harika bir duygu olduğunu da sözlerine ekliyor. Lanse edildiği ilk günden beri severek giydiği Reebok EasyTone’larının da bu memnuniyete katkı sağladığını paylaşıyor.

Helena Christensen ise kişisel tatminini hayattaki küçük zevklerde arayanlardan… Oğluyla vakit geçirmek, ona matematik ödevlerinde yardım etmek, kitap okumak, seyahat etmek, fotoğraf çekmek, antika biriktirmek, okyanus üzerinde gün doğumunu izlemek ve tabi ki yemek yemek onu memnun eden şeylerden bazıları. Helena, sevdiği yemeklerle, kıskanılacak bir vücuda sahip olmak için yaptığı antrenmanlar arasında denge sağlayarak bu tatmini yarattığını sözlerine ekliyor.

İşi gereği çok seyahat eden Helena, ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmenin onun için çok önemli olduğunu söylüyor. Reebok Memnuniyet Anketine katılan kadınların %64’ü de Helena Christensen ile aynı fikirde birleşiyor ve aileleri ile vakit geçirdikleri zamanlar kendilerini daha mutlu hissettiklerini söylüyorlar.

EasyTone kullanan kadınlardan, ayakkabılarını ne kadar sevdikleri ile ilgili çoğunlukla olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyen Reebok Women Fitness Manager Martina Jahrbacher, düzenli bir fitness programı ile birlikte kullanıldığı zaman EasyTone ürünlerinin kadınlara her anlamda ekstra fayda sağladığını belirtiyor. Günlük yürüyüş aktivitelerinde bile şık ve kadınsı görünmelerini sağlayan moda renkler ile tasarlanmış ürünler kadınlara kendilerini güzel hissetmelerini sağlamanın yanında fit bir görünüm kazandırarak ekstra güven veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top