19 Eylül 2013 Perşembe

0

Paris'te Alışveriş Part 5: Outlet

La Vallée Village

Benim favorim. Benim alışveriş wonderland'im.
Alışveriş düşkünleri, sapkınları için kesinlikle gidilesi mekan. 

Tamam outlet alışverişi güzeldir, keyiflidir. Ama sırf lüks bir marka ve normalde satılan abartılı rakamından ucuz diye almayacağınız ürünlerle dolu olan outletlerin düşmanıyım. Vakit ve para kaybı.

Ama burası müthiş. Zaten mottosu da 'chic outlet shopping'. Pek çok dünya markası var. Ürünler yüz sene öncesinin ürünleri değil, çirkin değil, defolu filan hiç değil. Daha güzeli Paris’te Pazar günleri açık olan tek alışveriş alanı denilebilir. Champs-Élysées üzerindekiler dışında mağazaların %99’u Pazar günleri  kapalıdır. İşte bu noktada La Valleé Village devreye giriyor ve Pazar sıkıcılığını alışveriş ile şenlendirmek isteyenleri bekliyor.

Paris'te outlet
La Valleé Village

Burası ayrıca salt alışveriş üzerine turizm yapan tur acentalarının da gözü dönmüş alışveriş delisi turistleri getirdikleri mekan.

Evet bu mekan için sloganı açıklıyorum: SHOP TILL U DROP! :)

La Valleé Village
La Valleé Village

Neden mi? İşte buradaki mağazalardan bazıları: 

Aigle, Anne Fontaine, Antik Batik, Armani, Baccarat, Burberry, ba & sh, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear, Celine, Cerruti, Chantelle, Coach, Comptoir des Cotonniers, Diesel, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Dunhill, Façonnable, Furla, Gérard Darel, Givenchy, Guess, Jimmy Choo, K.I.D.S, Kenzo, Kickers & Co., Lacoste, Lancel, Longchamp, M Missoni, Maison Martin Margiela, Maje, Marni, MaxMara, Michael Kors, Nike, Paul Smith, Pepe Jeans, Pinko, Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren Home, Porsche Design, Puma, Roberto Cavalli, Puma, S.T. Dupont, Salvatore Ferragamo, Samsonite, Sandro, Timberland, Tod’s, Tommy Hilfiger, Trussardi Jeans, Valentino, Vanessa Bruno, Versace, Vilebrequin, Villeroy & Boch, Zadig & Voltaire

Önerim, programınız uygunsa hafta içi gitmeniz.

Outlet La Vallée Village ulaşım
RER (A) Durak adı: Val d’Europe
Şehrin dışına çıktığınız için bu bölgeye metro ile ulaşım bulunmuyor. Trenden  indikten sonra 5-10 dakikalık bir yürüme mesafesi var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top