7 Eylül 2013 Cumartesi

0

ÜNLÜLERİN TERİCİHİ ACTIVAR®’ IN ONARIM GÜCÜNÜ SİZ DE KEŞFEDİN!!!!!

Tüm yaşlanma belirtilerine karşı, MÜKEMMEL ÇÖZÜM;   ACTIVAR®  ile CİLDİNİZDEKİ MUHTEŞEM DEĞİŞİMİ YAŞAYIN……
Tek formülünde hem anti-aging hem de temel cilt bakım özelliklerine sahip ACTIVAR®  içerdiği AC11®  adlı bitkisel ekstre sayesinde ‘’Yeni Nesil Anti-Aging’’ ürün dönemini başlatıyor. Gece, gündüz, göz çevresi ve kapsül olarak 4 ayrı formu bulunan ACTIVAR®   sadece cildi korumuyor, yaşlanmayı geciktirmeye de ayrıca destek oluyor.
Kanser türlerine ve cilt güzelliğine karşı çok duyarlı olan Japonya’da piyasaya çıktığı ilk yılda en çok kullanılan dermatokozmetik maddeler içinde ilk 10 arasına giren AC-11®maddesi Türkiye’de de önemli bir kullanım oranını yakalamaya başladı.  
AC-11®, 2000 yıldır Peru’da Amazon Ormanları’nda yerli kabileler tarafından; yaşlıların, eklem ve kanser hastalarının tedavisinde kullanılan tıbbi bir bitki olan ve günümüzün modern tıbbında da kullanılan Uncaria tomentosa’dan elde edilir. AC-11®, yaşlanmayı geciktirir, bağışıklığı güçlendirir, yaşlılığa eşlik eden dejeneratif hastalıkların gelişmesinden korur, DNA ve Ultraviyole hasarlarının onarımını destekler. Üstelik ACTIVAR®;   mevcut cilt bakım ürünleri arasında derinin kendi kollajenini üretmesini sağlayan, aynı zamanda hem Tip1 hem Tip3 kollajen üretimini artıran özel bir yere sahiptir. Formülündeki MDI kompleks sayesinde ürettirdiği bu kollajenin parçalanmasını önler, cilt altında güçlü ve kalıcı olmasını sağlar. Yapılan botoks veya dolgu gibi estetik uygulamaların kalıcılığını artırır.
ACTIVAR®  ın tüm formları, hem yağlı hem de kuru ciltlere uygun tek formülde etkilerini birleştiren “AKILLI FORMÜL” özelliğine sahiptir. Hassas ciltlere de uyan bir formül içerir.
İçindeki Cuivridon® sayesinde cildi besleyen sebumu incelterek yüzün kuru ve yağsız bölgelerine de yayılmasını, o bölgelerin de beslenmesini, böylece yüzün yağ dağılım dengesini sağlar.


ACTIVAR®  Onarıcı Gündüz Kremi (Intensive Day Repair Cream), gün boyunca cilde hasar vererek cildin erken yaşlanmasına neden olan zararlı etkenlerle savaşmak için özel olarak üretilmiştir.
Ürünün benzersiz formülü, bir yandan oksidatif stres ve DNA hasarının önlenmesine yardımcı olurken, diğer yandan da kırışıklık, ince çizgiler, ciltteki renklenme kusurlarının düzeltilmesi ve gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayan özel ve güçlü maddeler içermektedir.
Gün boyu kalıcı ve yeterli nemlendirme sağlar, anti-oksidan etki yapar. Cildin bakımlı, cilt altının güçlü olmasına yardımcı olur. Uygulamalardan sonra ciltte, doğal taze, duru, mat ve sağlıklı bir görünüm sağlanır. Cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur. Ciltteki yağ dağılımını dengeler. Ayrıca özellikle yağlı ciltlerdeki kullanımını daha da yararlı hale getiren seboregulatör etkili Copper PCA cilt yağını incelterek yüzün kuru bölgelerine de yayılarak beslemesini ve korumasını sağlar, komedon oluşumunu azaltır.  (50ml -220TL)
ACTIVAR® Onarıcı Gece Kremi (Intensive Night Repair Cream), Gündüz maruz kalınan zararlı etkenlerin ciltte ve hücre DNA'sında bıraktığı hasarı onarımına yardım etmek, güçlü yenileyici, kollajen üretimini artırıcı, besleyici etkisi ile ciltte oluşabilecek, kırışıklık, leke ve gevşeklik gibi kalıcı yaşlanma belirtilerini azaltan anti-aging etkiyi göstermek için geliştirilmiştir.
Bu nedenle ACTIVAR® Gündüz Kremindeki koruyucu, yenileyici anti-aging ve gençleştirme ajanlarının çoğunu içerir. ACTIVAR® Gece Onarım Kremi ayrıca yüksek kalitede nemlendiren Squalen ve Hyaluronik asit ve zengin AC-11® içeriğine ek olarak; Lipokol C, Liponat GC, Aktifit'in bileşimi olarak yüksek onarıcı ve gençleştirici potansiyele sahiptir.
Cildin daha derinlerine ulaşır ve cildi taşıyan, sarkmalara karşı destekleyen alt yapısını güçlendirir. Daha derin kırışıklıkların tabanını doldurarak azalmalarına yardım eder.
 Gece biz dinlenirken cildimizi ertesi güne hazırlar. (50ml -230TL)

ACTIVAR®  Onarıcı Göz Kremi, gündüz ve gece kremlerindeki aktif antioksidanlar ve kırışıklık giderici maddelerin yanısıra göz çevresindeki hassas bölge için yatıştırıcı ve şişkinliği giderici etki sağlar.
Aynı formülde gözaltı morlukları, göz altı torbaları ve ifade kırışıklıklarını azalmak için geliştirilmiş mükemmel bir formüle sahiptir.


Son derece etkin olan anti-aging formülünde, AC-11® ile doğrudan hedefe yönelerek hücrelerin onarımını destekleyen, cildi besleyen maddeler birleşmektedir. Doğa ile teknolojinin güzellikte buluştuğu son noktadır.
Aloe Barbadensis Jel, Retin A, Hyaluronik Asit, Shea Butter, Prolin, Pentavitin, Pepha-Tight ve MDI Kompleksi® açısından zengin olan ACTIVAR® Onarıcı Göz Çevresi Kremi cildin düzgün ve kadife görünümünü ortaya çıkarır ve yaşlanmanın yavaşlamasına yardımcı olur. (15ml -140TL)
ACTIVAR®’ın tüm formlarında, C Vitamini, E vitamini, Co enzim Q-10, alfa lipoik asit, beyaz çay ekstresi gibi çok güçlü anti-oksidanlar vardır. Buradaki C vitamini bir çok anti aging formülden farklı olarak yağda erir forma dönüştürülmüştür. Bu sayede diğer formüllerden farklı olarak cilt altına inebilir.
ACTIVAR® yalnız epidermis’te değil, aynı zamanda cilt altında da (dermis) çok iyi ve kalıcı etkiler gösterir.
Cildinizin ihtiyacı olan her şeyi tek formülde birleştiren ACTIVAR®, formülünde en az 6 tane kozmetik markayı barındırıyor ve ekonomik olması ile kullanıcıları memnun ediyor.
Özellikle hekimlerin güvenle tavsiye ettiği ACTIVAR®  tüm estetik ve güzellik merkezlerinde ve eczanelerde  kullanıcılarına ulaşıyor.








*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top