31 Mart 2014 Pazartesi

0

Clarins "01 intense black" siyah göz kalemi


Siyah göz kalemi birçok kadın için büyük problem! Hem simsiyah olacak, hem kolay sürülecek, hem de akmayacak! En önemlisi akmaması tabi! Bugüne kadar birçok farklı siyah göz kalemi denedim, açıkçası akmayanını görmedim, Clarins göz kaleminin methini de çok duyunca alıverdim. 

Clarins intense black siyah göz kaleminin yapısı çok güzel, ne çok yumuşak ne de çok sert tam olması gerektiği gibi. Oldukça koyu ve simsiyah. Akma konusuna gelince evet diğerlerinden çok daha başarılı bir kalem ama maalesef az da olsa akıyor. Yine de bu kalemin oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Üstelik Clarins markasının da hak ettiği değeri göremediğini düşünüyorum, gayet başarılı ürünleri var.









Göz kaleminin diğer tarafında ise minik bir fırça var, sürdükten sonra güzelce yayılmasını sağlamak için oldukça pratik.





Clarins intense black göz kaleminin fiyatı 47 tl, iyi bir siyah göz kalemi arayışındaysanız bir şans verebilirsiniz.
0

Pratik Bahar Makyajı

Bahar kendini göstermeye başlamışken bahar makyajlarına başlamanın vakti geldi ne dersiniz? Bugün size oldukça doğal ve canlı renklerden oluşan bir makyaj göstermek istiyorum. Üstelik yaz aylarının favorisi olacak turuncu ruj da bu makyajda yerini aldı! 

Videolarımı izleyerek bana Youtube'da da destek olmayı unutmayın lütfen. Videolardan haberdar olmak için de kanalıma abone olursanız şahane olur :)

İyi seyirler..




0

10 Favori Parfümüm

Parfümlere ne kadar meraklı olduğumu beni takip edenler bilir. Hala aradığı parfümü bulamayanlara belki fikir verebilirim diye en sevdiğim 10 parfümü detaylı olarak sizin için inceledim.

Bu arada Youtube bildiğiniz gibi yasaklandı, ama google'da aratarak videoları nasıl izleyebileceğinizi bulabilirsiniz ;) Umarım videolarımı keyifle izlersiniz, iyi seyirler :)






0

The Walking Dead 4.Sezon 16.Bölüm 720p Türkçe Altyazılı İzle



Filmin KonusuYeni sezonda Rick ve arkadaşları terk edilmiş bir dünyada kendilerine sığınacak bir yer arayışına devam ediyor ve kısa süre içinde yürüyen ölülerden daha fazla korkmaları gereken güçlerin olduğunu keşfediyorlar. The Walking Dead İzle Hayatta kalmak için verilen mücadele daha önce hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı.

OyuncularFrank Darabont, Lauren Cohan, Norman Reedus, Sarah Wayne Callies
Yönetmen:  Bill Gierhart, Ernest R. Dickerson, Gregory Nicotero, Guy Ferland
Yapım: 2012
IMDB: 8.7






Etiketler: The Walking Dead izle, The Walking Dead tek part vk izle, The Walking Dead türkçe dublaj izle, The Walking Dead 4.sezon 16. bölüm izle, The Walking Dead 4.sezon 16.bölüm izle, The Walking Dead 4.sezon 17.bölüm full izle, The Walking Dead 4.sezon 16.bölüm türkçe dublaj izle, The Walking Dead indirmeden direk online izle, The Walking Dead hd 720p izle, 19. 18. 20. 16.17.Bölüm
0

Bahar 2014 Trendi: Sivri Burun Düz Ayakkabılar


Geçen sezona ziyade bu sezon sivri burun düz ayakkabılar yükselişte! Son derece şık ve sofistike bir görünüm sağlayan modeller farklı renklerle birlikte rahatlığın da bir parçası...

3.1 Phillip Lim ‘Devon’ Flat $375

Alexander McQueen Metal Toe Ballet Flat $560

Alexandre Birman Scalloped Python Pointed-Toe Flat $595

Aquazzura Belgravia Lattice Suede Flat, $650

hristian Louboutin Manovera Spike-Stud Fishnet Flat Slingback $650

Fendi ‘Diamond’ Pointy Toe Flat $750

Giorgio Armani Multicolor Point-Toe Ballerina Flat $625

Jason Wu Tropical Print Ballet Flat $695

Jimmy Choo ‘Alina’ Pointy Toe Flat $565

Jimmy Choo Attilla Snakeskin Skimmer, $795

Manolo Blahnik ‘Soussaba’ Suede Pointed Toe Flat $645

Manolo Blahnik ‘Soutri’ Flat $655

Nicholas Kirkwood Pointy Snake-Toe Flat, $735

Oscar de la Renta Flat Pointed-Toe Cherry Ballerina, $795

Paul Andrew Corsage Denim Ballerina Flat, $785

Pointed Toe Logo Ballet Flat $590

Tabitha Simmons Alexa Bicolor Point-Toe Ballerina Flat $645

Tory Burch Aimee Point-Toe Leather Bow Flat, $250

Valentino ‘Rockstud’ Ballet Flat $695

Valentino Rockstud Caged Ballerina Flat, $895

Vince Nina Two-Piece Skimmer, $325
0

Kırmızılı..


Pan Am'in sarışın afeti Margot Robbie, kırmızı Paper London tulumun içinde şahane görünüyor!


Sevdim ♥











0

Hülya Küpçüoğlu’ nun "#Yeşilçam #Sinema" Sergisi


Hülya Küpçüoğlu’nun yeni sergisi “#Yeşilçam #Sinema” sergisi, Yeşilçam’ın sevilen simalarının portreleri, film sahneleri ve filmlerde sıklıkla görmeye alışkın olduğumuz Piyer Loti, Haydarpaşa gibi mekanlar ile geçmişi günümüze taşıyor. 


Hülya Küpçüoğlu’ nun "#Yeşilçam #Sinema" sergi açılışı, 10 Nisan Perşembe günü, saat 18:00 ile 20:30 arasında Sürmeli İstanbul Hotel’ in ev sahipliğinde gerçekleşecek. Hülya Küpçüoğlu’nun "#Yeşilçam #Sinema" sergisi, S-ART by Sürmeli sergi salonunda 27 Nisan tarihine kadar izlenebilir.

0

Pislikler – Ctyri Slunce Türkçe Dublaj izle


Filmin Konusu: Olgunlaşmış yaşına rağmen bir türlü yetişkin gibi davranamayan, halen bir ergen hayatı yaşayan Fogi'nin başı, eski eşi ve ergenliğe yeni giren onun gittiği yoldan giden oğlu ile gerçekten beladadır. Pislikler izle
Oyuncular: Anna Bubníková, Anna Geislerová, Igor Chmela, Jaroslav Plesl, Jirí Mádl, Karel Roden, Klára Melísková
Yönetmen: Bohdan Sláma
Yapım: 2012
IMDB: 6.4










Etiketler: Pislikler – Ctyri Slunce türkçe dublaj izle, Pislikler – Ctyri Slunce tek parça vk mailru izle, Pislikler – Ctyri Slunce tek part 720p hd izle, Pislikler – Ctyri Slunce full donmadan bedava direk izle

30 Mart 2014 Pazar

29 Mart 2014 Cumartesi

0

Ustura Dönüyor - Machete Kills Türkçe Dublaj İzle



Filmin Konusu:Kahramanımız Machette acımasız bir katildir. Machete Kills İzle Bu serüvende Amerikan Hükümeti ile ortak çalışarak Meksika sınırındaki çetelere karşı savaşacaktır
Oyuncular: Alexa Vega, Charlie Sheen,Danny Trejo, Jessica Alba, Mel Gibson
Yönetmen: Robert Rodriguez
Yapım: 2013 - ABD
IMDB: 7.0/10










Etiketler: Ustura Dönüyor - Machete Kills izle, Ustura Dönüyor - Machete Kills tek part 720p full izle, Ustura Dönüyor - Machete Kills dinrimeden direk full seyret, Ustura Dönüyor - Machete Kills hd online izle, Machete 2 izle, ustura machete 2 izle, Ustura Dönüyor - Machete Kills indirmeden tek parça hd izle, Ustura Dönüyor - Machete Kills tek parça mailru vk 720p hd dublajlı direk izle
0

Ölüm Uygulaması – App Türkçe Dublaj İzle


Filmin KonusuCep telefonuna bilmediği bir yerden yüklenen bir uygulama psikoloji öğrencisi İris'in hayatını kabusa çevirecektir.App İzle Bu uygulama birbirinden korkunç foto ve videoları ve İris'e ait derin sırları gün yüzüne çıkaracaktır.
Oyuncular: Gigi Ravelli, Hannah Hoekstra, Isis Cabolet,Matthijs Van De Sande Bakhuyzen, Robert De Hoog
Yönetmen: Bobby Boermans
Yapım: 2013
IMDB: 5.6










Etiketler: Ölüm Uygulaması – App türkçe dublaj izle, Ölüm Uygulaması – App tek part vk izle, Ölüm Uygulaması – App tek parça mailru izle, Ölüm Uygulaması – App 720p hd full izle, Ölüm Uygulaması – App online donmadan direk bedava izle
0

Vikings 2.Sezon 5.Bölüm Türkçe Altyazılı 720p İzle


Konusu:  Vikings, bizleri yılın büyük kısmını denizlerde geçirmiş olan İskandinavya'lı savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler'in bulunduğu çağa, 8. yüzyıl ile 11. yüzyıl arasında yaşanan Viking Devri'ne götürecek. Dizinin hikayesi ise gerçek yaşama ve karakterlere dayanıyor. Vikings 2.sezon 5.bölüm İzle Savaşlardaki başarılar, dönemin önemli isimleri ve bırakılan bazı sanat eserleri gibi konuları anlatan saga adı verilen kahramanlık destanlarında sıkça ismi geçen ve savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnar Lothbrok'un Viking kabilelerinin liderliğine doğru yükseliş sürecine odaklanılacak.
Oyuncular: Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Jassalyn Gilsig, Gustaf Skarsgard, Gabriel Byrne
Yönetmen: Michael Hirst
Yapım: 2013
IMDB: 9.2





Etiketler: Vikings 2.Sezon 5.Bölüm izle, Vikings 2.Sezon 5.Bölüm tek parça hd 720p izle, Vikings 2.Sezon 5.Bölüm online indirmeden direk full mailru izle, Vikings 2.Sezon 5.Bölüm dublaj izle, 2.sezon 6.bölüm izle
back to top