![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5G6u7fDfhfwX5MSkFcddO1ia4nnVBNFu7oHoub4KnsHTRGv6VilbG0c7s2eVcbeXxWP95Olw0FDRUBEWYAXCyGD8omVJMZ_2s-Nbrf1VnhMIgq_XbudgKRbCxsv7D-45ytWyyiZGIAm6H/s640/bskvlmuzluruloew7.jpg)
1 LİTRE SÜT
1 PAKET MARGARİN
1 SU BARDAĞI UN
1.5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
DAMLA SAKIZI
1 PAKET BEYAZ PETİBÖR BÜSKİVİ
2-3 ADET MUZ
TARÇIN
YAPIŞMAZ BİR TENCEREDE MARGARİNLE UNU BİRAZ KAVURUYORUZ. SÜT ŞEKER VE DAMLA SAKIZINI EKLEYİP KARIŞTIRARAK KOYULAŞINCAYA KADAR PİŞİRİLİR MUHALLEBİYİ MİKSERLE 3-4 DAKİKA ÇIRPIYORUM.
BÜSKİVİLERİ RONDODA KIYIP ÇOK UN GİBİ OLMAYACAK TEPSİYE SERİYORUZ. ÜZERİNE TARÇIN SERPİYORUZ. HAZIRLADIĞIMIZ MUHALLEBİYİ BÜSKİVİLERİN ÜZERİNE YAYIYORUZ. VE SOĞUMAYA BIRAKIYORUZ. BEN BÜYÜK FIRIN TEPSİSİNE YAPTIM ENİNE 4 BOYUNA 3 PARÇAYA KESTİM KARE PARÇALAR OLUŞTU YARIM MUZU BOYUNA 4 E BÖLDÜM KENARINA KOYUP RULO SARDIM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder