![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVLG8T5TIIOZrsvAYYEc71F5ybqlf2TaEfUZMDkBvzbHauraTadioz4D2UvgyqK3lvs46Nkjwyta9hKa0Ncinyf_u5LJ3dbe_Le_xi0BEfSQhSYi21SronVW8hb00LN2N9mf1hVhtWSRP_/s400/0000499gl0.jpg)
1 LİTRE SÜT
6 KAŞIK UN
YARIM PAKET MARGARİN
14 KAŞIK ŞEKER
BİR PAKET HİNDİSTAN CEVİZİ
MARGARİNLE UNU BİRAZ KAVURUYORUZ SÜTÜ VE ŞEKERİ İLAVE EDİP KOYULAŞINCAYA KADAR PİŞİRİYORUZ. HİNDİSTAN CEVİZİ SERPİLMİŞ TEPSİYE TATLIYI YAYIYORUZ ÜZERİNE TEKRAR BOLCA HİNDİSTAN CEVİZİ SERPİYORUZ BUZDOLABINDA 5-6 SAAT BEKLETİP SERVİS YAPIYORUZ.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder