18 Ocak 2009 Pazar

0

ANNEMİN PİZZA TARİFİ



BEN GENELDE PİZZA HAMURLARINDA PEK BAŞARILI DEĞİLİM GENELDE HAZIR PİZZA HAMURU KULLANMAYI TERCİH EDİYORDUM KARDEŞİM ANNEMİN PİZZASININ ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU O TARİFLE YAPMAMI İSTEDİ BENDE DENEDİM
KLASİK PİZZA HAMURLARI GİBİ MAYALI DEĞİL AMA GÜZEL YUMUŞAK BİR HAMUR OLDU
MALZEMELR
1 SU BARDAĞI YOĞURT
1 SU BARDAĞI SÜT
YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ
1 PAKET KABARTMA TOZU
TUZ
ALABİLDİĞİ KADAR UN
BU MALZEMELERLE YUMUŞAK BİR HAMUR YAPIYORUZ NORMAL FIRIN TEPSİME GÖRE OLDU BENCE KALINLIĞIDA GÜZELDİ BEN ÇOK KALIN HAMURU SEVMİYORUM
ÜZERİNE İSTENEN MALZEMLER KONULABİLİR
BEN
SOSİS
SUCUK
DOMATES
BİBER
DİLİMLENMİŞ ZEYTİN
KAŞAR KULLANDIM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top