![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuzMp9Q7_MktNQJT8OQs_neOA_Khg1spMWSsOoyVK1cDGFTf_tmHFP3MTX6ZzxuEufIoU-46-jT_xeKrK5AcVvvTYf_KssuadIKHQD-sbIhs2MMVmQmN7rZh-y6phE0X2TvLyr-1JL43I-/s640/ekmek1hc2.jpg)
GEÇEN GÜN EKMEK KESERKEN EKMEĞİN İÇİNDE KAĞIT PARÇALARI ÇIKTI. BENİMDE ARTIK HAZIR EKMEKLERİ İÇİM ALMIYOR. BENDE BİR SÜREDİR EKMEĞİMİ KENDİM YAPIYORUM. ÇEŞİT ÇEŞİI EKMEK YAPIYORUM. BU EKMEKLERİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
YARIM LİTRE KADAR SU, BİR PAKET YAŞ MAYA VE TUZ İLE PEK YUMUŞAK OLMAYAN BİR HAMUR YOĞURUYORUM. KABARMASI İÇİN BİR SAAT KADAR BEKLETİYORUM. SONRA ŞEKİL VERİP TEPSİDEDE BİRAZ BEKLETİP 200 DERECE FIRINDA PİŞİRİYORUM
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjypWx7DDInpIg8Y0Jj3gicGB2qvH4WoajOEkfL3KrTsGZF2yHrzBgoZK_Pu9j1DPduOPCAFQO7CBOTbjVc4my1UCACg4TcwCextWNkjC7IRgOPpg1hdtN8EB2C2rg3wEDrAd1eE_J56sGW/s640/ekmekce7.jpg)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder