10 Aralık 2013 Salı
0
MALZEMELER
1 küçük karnabahar
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı un
1 adet yumurta
Tuz
Kızartmak için yağ
YAPILIŞI
Karnabaharları çiçeklerine ayırın.(çok büyük çiçekleri ikiye bölmenizi öneririm.) Tencereye su ve tuz koyun.Kaynadığında karnabaharları içine atıp 7-8 dakika haşlayın.Fazla haşlamayın ki dağılmasınlar.
Bir kapta süt,un,yumurtayı çırpın.Karnabaharları bu karışıma bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartın.
Kağıt havlu serili bir tabağa alın..Biraz yağını çektikten sonra servis tabağınıza alıp bol sarımsaklı yoğurtla servis yapın.
AFİYET OLSUN.
KARNABAHAR KIZARTMASI
MALZEMELER
1 küçük karnabahar
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı un
1 adet yumurta
Tuz
Kızartmak için yağ
YAPILIŞI
Karnabaharları çiçeklerine ayırın.(çok büyük çiçekleri ikiye bölmenizi öneririm.) Tencereye su ve tuz koyun.Kaynadığında karnabaharları içine atıp 7-8 dakika haşlayın.Fazla haşlamayın ki dağılmasınlar.
Bir kapta süt,un,yumurtayı çırpın.Karnabaharları bu karışıma bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartın.
Kağıt havlu serili bir tabağa alın..Biraz yağını çektikten sonra servis tabağınıza alıp bol sarımsaklı yoğurtla servis yapın.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder