1 Şubat 2014 Cumartesi

0

Balık kokusunu gidermek için...



Balığı çok seviyorsunuz ancak piştikten sonra eve sinen sırf o ağır koku için yanına bile
yaklaşmıyorsunuz.... mu? :)


Balığı pişirdikten sonra bu kokudan kurtulmak istiyorsanız bunun için en pratik yöntem ocakta limon yada portakal kabuğu yakmak... . 

Diğer öneriler arasında sirke kaynatmak yada deterjan kaynatmakta var.. Aslında bir çok öneri var ama ben bu ikisinin kesinlikle en etkilisi ve yeterli olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca elinize sinmişse -ben eldivensiz elimi sürmem bu yüzden elimde çok fazla koku kalmıyor-  limonla ovmakta iyi netice veriyor. .

Şimdi durup dururken bu da nereden aklıma geldi? Akşam balık pişirmiştim ve ocakta portakal kabuğu yakarken... :)

Belki bu ufacık püf noktası googleda "balık kokusu nasıl giderilir" diye aranan birilerinin işine yarar:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top