![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1vitgIELNxgjUwRywsdAzn9tiLkJBPpiBpoktN7swMxHhUxMnr9mGLAx_0fU1U58Nto-Q3h7hpiAtx_b0B7uctwf5m7leJnt0O0Akbf9yUWJRIDBVXME2mmVPJTDcuCar3zFGBEhES2eY/s640/0000209nj1.jpg)
1 BARDAK SÜT
1 BARDAK YOĞURT
1 BARDAK SU
YARIM BARDAK SIVI YAĞ
YETERİNCE TUZ
ALABİLDİĞİ KADAR UN
3 TANE YUMURTA (BİR TANESİNİN SARISI ÜZERLERİNE SÜRMEK İÇİN)
1 PAKET YAŞMAYA
YUMURTALAR HARİÇ BÜTÜN MALZEMELERLE KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR YOĞRULUR
YAKLAŞIK 2 SAAT KADAR HAMURUN KABARMASI BEKLENİR
HAMURDAN PORTKAL BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR ALIP PİDE HAMURU ŞEKLİNDE AÇILIR
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjlM0vjC_8FGhUQlSSiUe4LV6uWPRJ6gVQmTj3kzzycbNe-hvSBBhvZIgwN5K8XU41ZlGuknNUxJJexvXD9JS6cOw1lSgCrzdzKxiapuPAAQ5ywxjlKP8Iijs2383ekoxbUWzyufZqcBHM/s640/0000205lj3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1vvLH0AA2v6aFpq2ZicRn7S_zUCVNfKUL6ZdbN3YjeTEhgAedcWGDoVP1Z8XdAfAXjvwBhCUtIi6C9uq_hOaKxgY2PTAgZO-5n4aypwnwfIEoskyzZFO-7sE-aCUHgyE78GFM5Zb1tYiR/s640/0000206uj3.jpg)
KIYMALILARIN YUMURTASI VE SUCUKLUNUN KAŞARI ÜZERLERİNE YAYILIP YUMURTALAR PİŞTİKTEN KAŞARLAR ERİDİKTEN SONRA FIRINDAN ALIP SICAK SICAK SERVİS YAPILIR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder