13 Aralık 2008 Cumartesi

0

GÜVEÇTE MANTARLI TAVUK




BU TAVUKLU MANTARLI GÜVEÇ MİSAFİR İÇİN ÇOK ŞIK VE LEZZETLİ BİR İKRAM OLUYOR YAPILIŞI ÇOK KOLAY BÜTÜN MALZEMELER KUŞBAŞI DOĞRANIYOR
İLK ÖNCE KURU SOĞANLAR SONRA SIRASIYLA MANTARLAR, TAVUK ETLERİ, BİBERLER, DOMATESLER EKLENİP KAVRULUR ÜZERİNE TUZU, KARABİBERİ VE KEKİK EKLENİP BİRAZ PİŞİRİLİR HAZIRLANAN YEMEK
GÜVEÇLERE PAYLAŞTIRILIP ÜZERİNE KAŞAR DİLİMİ KONULARAK FIRINDA KAŞARLAR ERİYİNCEYE KADAR PİŞİRİLİP SICAK SERVİS YAPILIR

BENDE SICAK SERVİS YAPTIĞIM İÇİN SON HALİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM YEDİKTEN SONRA AKLIMA GELDİ KUSURA BAKMAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top