![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizVD1Wku5RyGxh7e99EIm6uj87GlK2tpIhorwiX82a3o9ELMwNxovOGw9y3ia88URhzkpJFmwXMQlNQbqstIUzW-G3eeOCr2hQvL_JWEd4jDAbjMAcFhLS1TGCGHoHSA9mW-jep6hH6gyB/s400/123.jpg)
ANNEMLER GENELDE BÖYLE YAPARLAR HAKİKİ GÖBETEYE GÖRE DAHA KOLAY OLUYOR BENCE TADIDA PEK FARKLI OLMUYOR SADECE O DAHA YAĞLI OLUYOR BEN BU ŞEKİLDE YAPILANINI TAVSİYE EDERİM
MALZEMELER
3 SU BARDAĞI SU
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
1 PAKET KABARTMA TOZU
TUZ
ARASINA SÜRMEK İÇİN
1 PAKET MARGARİN (ERİTİLMİŞ)
İÇ MALZEMESİ
300 GR KIYMA
1,5 ÇAY BARDAĞI PRİNÇ (KÜÇÜK ÇAY BARDAKLARIYLA)
3 ÇAY BARDAĞI SU
MALZEMELERLE HAMUR YOĞRULUR. 11 PARÇAYA BÖLÜNÜR. HAMUR DİNLENMEYE BIRAKILIR BU ARADA KIYMA BİRAZ SIVI YAĞ EKLENMİŞ TENCEREDE KAVRULUR ÜZERİNE YIKANMIŞ PRİNÇ İLAVE EDİLİR BİRAZDA BÖYLE KAVRULAN KIYMA PRİNÇ KARIŞIMINA 3 ÇAY BARDAĞI SU, TUZ VE KARABİBER EKLENİP SUYUNU ÇEKENE KADAR KISIK ATEŞTE PİŞİRİLİR. BU ARDA DİNLENEN HAMURLAR MANTI HAMURAU KALINLIĞINDA AÇILIP TEMİZ BİR BEZİN ÜZERİNDE BEKLEMEYE BIRAKILIR DİĞER HAMURLARDA AYNI ŞEKİLDE AÇILIP BİTİRİLİR.BİRİNCİ HAMUR TEZGAHA SERİLİR ÜZERİNE ERİTİLMİŞ MARGARİN SÜRÜLÜR BU GÖZ KARARI OLACAK AMA ÇOK FAZLA YAĞLANMAYACAK ÜZERİNE 2. HAMUR SERİLİR ONUNDA ÜZERİNE YAĞ SÜRÜLÜR AYNI ŞEKİLDE 6 YUFKA ÜST ÜSTE TOPLANIR.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhq4nGbwU2eDTIKrcXbUW9-pKnU_hUqfWNeAijsFuUKv8epsLgC5dhaTSGnbBwCFm4nZkioFqH2rq7pR96tV31kH23-IIzbIqNI3cV3qUVeGwORAvnskLC2ZzzM2k0PPICOy-l-DAs0Q5P/s400/Foto%C4%9Fraf191.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCzhFT5mbSHmNPrLm5sSD0aNfCtmupdfBwW2TYMKjfGAl7FySz2SjXvO2jKe0Clw3euFGwoqot7dv47b5vKNq8BvnXt5PIIo4GYwNwQ0fS6lvUNtaxOMVKS6BWXQg-x9ARr4KRU5ntl1hj/s400/Foto%C4%9Fraf194.jpg)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder