![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOEVlq5ycBM4bUVfkXhbDpYOAlPdeFW7SGuvEyPcIjTftOQCKyig1fyBts2u8uud2eEH8WJ1xVJkivcPxVpT2kJEoKJqAOhM4AjPeU0pQ6ClrM9Uir_o333oIKmvKwePfQxrr1SHwQO5mo/s400/Foto%C4%9Fraf163.jpg)
BU ANNEMDEN ÖĞRENDİĞİM BİR SALATA LAHANA SARMASI YAPINCA KALAN YAPRAKLARI BÖYLE DEĞERLENDİRİYOR BASİT AMA ÇOK LEZZETLİ
YAPILIŞIDA KOLAY LAHANALARI KÜÇÜK KÜÇÜK KIYIYORUZ LİMON SUYU, ZEYTİNYAĞ VE TUZ EKLEYİP KARIŞTIRIYORUZ 2-3 SAAT BEKLETİP KIYILMIŞ MAYDONOZ İLAVE EDİP KARIŞTIRIP SERVİS YAPIYORUZ
MAYDONOZU BOL OLURSA ÇOK GÜZEL OLUYOR BEN EVDE OLANLARI DOĞRADIM
DENEMEK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder