5 Haziran 2009 Cuma

0

CORDON BLUE

DAHA ÖNCE BU YEMEĞİ HAZIR PAKETTE OLANINI YEMİŞTİM. BU SEFERDE EVDE DENEMEYE KARAR VERDİM. TAVUKÇUYA YARIM GÖĞÜS ETİNİ FİLETO OLARAK AÇTIRDIM.
BİR TABAĞA BİRAZ UN KOYUP İÇİNE TUZ, KARABİBER, KÖRİ, ZERDEÇAL VE ZENCEFİL EKLEYİP KARIŞTIRDIM.
İKİNCİ TABAĞA YUMURTA KIRDIM VE ÇATALLA ÇIRPTIM.
ÜÇÜNCÜ TABAĞADA GALETA UNU KOYDUM.

SERVİS TABAĞINA TAVUĞU AÇTIM BİR KENARINA BİR DİLİM KAŞAR İKİ DİLİM SALAM KOYUP DİĞER YARISINIDA ÜZERİNE KAPATTIM.
ÖNCE UNA SONRA YUMURTAYA EN SONDA GALETA UNUNA BATIRIP KIZGIN YAĞDA KIZARTTIM SICAK SICAK PİLAVLA SERVİS YAPTIM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top