12 Mart 2009 Perşembe
0
GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIMIZIN BLOĞUNDA GÖRMÜŞTÜM BENDE DENEDİM
İRMİK TATLISINI ESKİ TARİFİMLE YAPTIM İÇİNE İRİCE PARÇALADIĞIM CEVİZLERİ KARIŞTIRIP BORCAMA DÖKTÜM. ÜZERİNE ÇOK BEYAZ GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN DAMLA ÇUKULATA DİZDİM
9 KAŞIK İRMİK
9 KAŞIK ŞEKER
1 KİLO SÜT
BİR PAKET VANİLYA
BU MALZEMELER TENCEREDE SÜREKLİ KARIŞTIRARAK MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİRİLİR İÇİNE CEVİZLER EKLENİP BORCAMA DÖKÜLÜR
İRİCE PARÇALANMİŞ CEVİZ
ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN DAMLA ÇUKULATA
cevizli irmik tatlısı
GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIMIZIN BLOĞUNDA GÖRMÜŞTÜM BENDE DENEDİM
İRMİK TATLISINI ESKİ TARİFİMLE YAPTIM İÇİNE İRİCE PARÇALADIĞIM CEVİZLERİ KARIŞTIRIP BORCAMA DÖKTÜM. ÜZERİNE ÇOK BEYAZ GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN DAMLA ÇUKULATA DİZDİM
9 KAŞIK İRMİK
9 KAŞIK ŞEKER
1 KİLO SÜT
BİR PAKET VANİLYA
BU MALZEMELER TENCEREDE SÜREKLİ KARIŞTIRARAK MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİRİLİR İÇİNE CEVİZLER EKLENİP BORCAMA DÖKÜLÜR
İRİCE PARÇALANMİŞ CEVİZ
ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN DAMLA ÇUKULATA
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder