
GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIMIZIN BLOĞUNDA GÖRMÜŞTÜM BENDE DENEDİM
İRMİK TATLISINI ESKİ TARİFİMLE YAPTIM İÇİNE İRİCE PARÇALADIĞIM CEVİZLERİ KARIŞTIRIP BORCAMA DÖKTÜM. ÜZERİNE ÇOK BEYAZ GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN DAMLA ÇUKULATA DİZDİM
9 KAŞIK İRMİK
9 KAŞIK ŞEKER
1 KİLO SÜT
BİR PAKET VANİLYA
BU MALZEMELER TENCEREDE SÜREKLİ KARIŞTIRARAK MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİRİLİR İÇİNE CEVİZLER EKLENİP BORCAMA DÖKÜLÜR
İRİCE PARÇALANMİŞ CEVİZ
ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN DAMLA ÇUKULATA
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder