3 Mart 2009 Salı

0

PRATİK BİR LAHANA SALATASI


BU ANNEMDEN ÖĞRENDİĞİM BİR SALATA LAHANA SARMASI YAPINCA KALAN YAPRAKLARI BÖYLE DEĞERLENDİRİYOR BASİT AMA ÇOK LEZZETLİ
YAPILIŞIDA KOLAY LAHANALARI KÜÇÜK KÜÇÜK KIYIYORUZ LİMON SUYU, ZEYTİNYAĞ VE TUZ EKLEYİP KARIŞTIRIYORUZ 2-3 SAAT BEKLETİP KIYILMIŞ MAYDONOZ İLAVE EDİP KARIŞTIRIP SERVİS YAPIYORUZ
MAYDONOZU BOL OLURSA ÇOK GÜZEL OLUYOR BEN EVDE OLANLARI DOĞRADIM
DENEMEK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top