![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6w3Rmup1XYnIxRyDKRkuTIwr7XLZsFs-F0wdT2tqLewy164Hr3rB4F1UtfPsQtpjhi2wD6KAv8gILq7qYRwE5Ae9c90beXx5x_iJrEanR6mBy6wXsk-NtrxXC6sH6J9rVVfwP4ZXK5wro/s400/Foto%C4%9Fraf.jpg)
GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIMIZIN BLOĞUNDA GÖRMÜŞTÜM BENDE DENEDİM
İRMİK TATLISINI ESKİ TARİFİMLE YAPTIM İÇİNE İRİCE PARÇALADIĞIM CEVİZLERİ KARIŞTIRIP BORCAMA DÖKTÜM. ÜZERİNE ÇOK BEYAZ GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN DAMLA ÇUKULATA DİZDİM
9 KAŞIK İRMİK
9 KAŞIK ŞEKER
1 KİLO SÜT
BİR PAKET VANİLYA
BU MALZEMELER TENCEREDE SÜREKLİ KARIŞTIRARAK MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİRİLİR İÇİNE CEVİZLER EKLENİP BORCAMA DÖKÜLÜR
İRİCE PARÇALANMİŞ CEVİZ
ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN DAMLA ÇUKULATA
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder