MALZEMELERİ
1SU BARDAĞI UN
YARIM ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 TATLI KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 YEMEK KAŞIĞI HAŞHAŞ TOHUMU
1 YEMEK KAŞIĞI ÇÖREKOTU
6 YEMEK KAŞIĞI KREMA
ÜSTÜ İÇİN ÇOK AZ SÜT
1 TUTAM DENİZTUZU
YAPILIŞI
Unu tuzuşekeri 1 kaba koyun karıştırın tereyağını ekleyin kuru malzemeyi ovun haşhaşı çörekotunu ekleyin kremayı ekleyin sert bir hamur olana kadar yoğurun az unla hamuru bir tezgahta açın yarım ml inceliğinde açın kare kare kesin fırçayla üstüne sütü sürün deniztuzunu serpin 150 derece fırında pembeleşene kadar pişirelim
1SU BARDAĞI UN
YARIM ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 TATLI KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 YEMEK KAŞIĞI HAŞHAŞ TOHUMU
1 YEMEK KAŞIĞI ÇÖREKOTU
6 YEMEK KAŞIĞI KREMA
ÜSTÜ İÇİN ÇOK AZ SÜT
1 TUTAM DENİZTUZU
YAPILIŞI
Unu tuzuşekeri 1 kaba koyun karıştırın tereyağını ekleyin kuru malzemeyi ovun haşhaşı çörekotunu ekleyin kremayı ekleyin sert bir hamur olana kadar yoğurun az unla hamuru bir tezgahta açın yarım ml inceliğinde açın kare kare kesin fırçayla üstüne sütü sürün deniztuzunu serpin 150 derece fırında pembeleşene kadar pişirelim
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder