31 Temmuz 2013 Çarşamba

0

Deniztuzlu haşhaşlı kraker



 MALZEMELERİ
 1SU BARDAĞI UN
 YARIM ÇAY KAŞIĞI TUZ
 1 TATLI KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
 1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
 1 YEMEK KAŞIĞI HAŞHAŞ TOHUMU
  1 YEMEK KAŞIĞI ÇÖREKOTU
 6 YEMEK KAŞIĞI KREMA
 ÜSTÜ İÇİN ÇOK AZ SÜT
 1 TUTAM DENİZTUZU
 YAPILIŞI

 Unu tuzuşekeri 1 kaba koyun karıştırın tereyağını ekleyin kuru malzemeyi ovun haşhaşı çörekotunu ekleyin kremayı ekleyin sert bir hamur olana kadar yoğurun az unla hamuru bir tezgahta açın yarım ml inceliğinde açın kare kare kesin fırçayla üstüne sütü sürün deniztuzunu serpin 150 derece fırında pembeleşene kadar pişirelim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top