24 Temmuz 2013 Çarşamba

0

SONUÇ | Dove Saç Dökülmelerine Karşı Serisi

Merhaba!

Bundan iki hafta önce Dove'un bu güzel sunumu ile sizlere bir paylaşım yapmıştım.



Kocamaaan bir kutunun içinden şampuan, saç kremi, saç maskesi ve saç serumları çıkmıştı.


Bunları iki hafta boyunca kullandım ve şimdi düşüncelerimi sizinle paylaşacağım.

**

Her gün saçımı bu şampuan ile yıkayıp, saç maskesini 3 dakika beklettikten sonra saç kremini saç uçlarıma uyguladım. Ve iki günde bir, saç diplerime yatarken saç serumundan sürdüm.

SONUÇ;
Saç dökülmelerimde çok bir azalma yok -.-

Hani derler ya "100 kişide denedik, 98'sinden olumlu sonuç aldık."
Hah ben o 2 kişiden birisi olurum hep.

AMA!
Kocaman bir ama'dan sonra şunu söyleyebilirim ki;
Bu seriyi kullanmadan önce hangi şampuanı kullansam saçlarım yumuşak olmazdı. Daha önceden çok açık renklerde kullandığım için saçımı, uçları pütür pütür olur, yumuşak olması için, illa ki sıvı saç kremi gibi destekleyici ürünler kullanırdım.

Ama bu seriyi kullandığım ilk günden itibaren, saçlarım yumuşacık, nemini geri kazanmış ve mükemmel kokan saçlara dönüştü.
Saçıma sıvı saç kremini sürmeyi bırakın, sadece şampuanlasam bile o yumuşaklığı ve müthiş kokusunu saçımda barındırabiliyorum. Öncelikle bunun için Dove'a teşekkür ederim.

Ayrıca,
Yıllardır saçımı her gün yıkadığım için, iki gün yıkamasam saçlarım hemen yağlanıp kaşınmaya başlardı. Kaşıdıkça da minik minik yaralar olurdu. Ama şu an bu durumdan eser yok! En çok bunun için mutluyum. Bu iki haftada Dove sayesinde yıllardır çektiğim bu sıkıntıdan kurtuldum. Saç derim yenilendi diyebiliriz. Şu sıcaklarda bile iki üç gün saçımı yıkamadığım oldu ve yağlanmadan eser yok.

Son olarak söyleyebilirim ki, her ne kadar saç dökülmelerime pek yararlı olamasa da, bundan sonra parlak ve nemli saçlar için bu seriye devam edeceğimin garantisini verebilirim.

Ve evet, bu seriyi güzel şelale saçlarınız için tavsiye ediyorum :)

Siz bu seriyi denediniz mi, düşünceleriniz neler?

Sevgilerimle,
Mine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top