17 Temmuz 2013 Çarşamba

0

Tavada Tavuk kebabı



-300 GR TAVUK GÖKSÜ
-3 TANE ORTA BOY DOMATES
-3 TANE YEŞİL BİBER

GARNİTÜR OLARAK;

-SOĞAN PİYAZI
-MAYDANOZ

YAPILIŞI

-TAVUĞUN GÖĞÜS ETİNİ KUŞBAŞI DOĞRUYORUZ
-DOMATESİ BİBERİ DE ETİN BÜYÜKLÜĞÜNDE KESİYORUZ
-ÇÖP ŞİŞİMİZE 2 ET 1 DOMATES 1 BİBER BU ŞEKİLDE ŞİŞİN TÜMÜNÜ TAMAMLIYORUZ.
-TEFLON TAVAYA DİZİYORUZ 1 KAHVE FİNCANI SIVIYAĞ KOYUP ÜZERİNE 1 KAPAK KOYUYORUZ
-KISIK ATEŞTE KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ
-SERVİS TABAĞINA ALIYORUZ SOĞANI İNCE KESİYORUZ BİRAZ TUZ BİRAZ SUMAKLA OVUYORUZ
-MAYDANOZLA BİRLİKTE KEBABIN YANINA KOYUYORUZ 

-AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top