-300 GR TAVUK GÖKSÜ
-3 TANE ORTA BOY DOMATES
-3 TANE YEŞİL BİBER
GARNİTÜR OLARAK;
-SOĞAN PİYAZI
-MAYDANOZ
YAPILIŞI
-TAVUĞUN GÖĞÜS ETİNİ KUŞBAŞI DOĞRUYORUZ
-DOMATESİ BİBERİ DE ETİN BÜYÜKLÜĞÜNDE KESİYORUZ
-ÇÖP ŞİŞİMİZE 2 ET 1 DOMATES 1 BİBER BU ŞEKİLDE ŞİŞİN TÜMÜNÜ TAMAMLIYORUZ.
-TEFLON TAVAYA DİZİYORUZ 1 KAHVE FİNCANI SIVIYAĞ KOYUP ÜZERİNE 1 KAPAK KOYUYORUZ
-KISIK ATEŞTE KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ
-SERVİS TABAĞINA ALIYORUZ SOĞANI İNCE KESİYORUZ BİRAZ TUZ BİRAZ SUMAKLA OVUYORUZ
-MAYDANOZLA BİRLİKTE KEBABIN YANINA KOYUYORUZ
-3 TANE ORTA BOY DOMATES
-3 TANE YEŞİL BİBER
GARNİTÜR OLARAK;
-SOĞAN PİYAZI
-MAYDANOZ
YAPILIŞI
-TAVUĞUN GÖĞÜS ETİNİ KUŞBAŞI DOĞRUYORUZ
-DOMATESİ BİBERİ DE ETİN BÜYÜKLÜĞÜNDE KESİYORUZ
-ÇÖP ŞİŞİMİZE 2 ET 1 DOMATES 1 BİBER BU ŞEKİLDE ŞİŞİN TÜMÜNÜ TAMAMLIYORUZ.
-TEFLON TAVAYA DİZİYORUZ 1 KAHVE FİNCANI SIVIYAĞ KOYUP ÜZERİNE 1 KAPAK KOYUYORUZ
-KISIK ATEŞTE KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ
-SERVİS TABAĞINA ALIYORUZ SOĞANI İNCE KESİYORUZ BİRAZ TUZ BİRAZ SUMAKLA OVUYORUZ
-MAYDANOZLA BİRLİKTE KEBABIN YANINA KOYUYORUZ
-AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder