25 Temmuz 2013 Perşembe

0

Turuncukasa.com | Bioderma Sensibio H2o

Merhaba!

Aylardır almak için beklettiğim Bioderma Sensibio H2o ile sonunda tanıştım!

Hem de nasıl bir macerayla bilemezsiniz;
Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece yarısında yatağıma yatmış, tek gözle telefondan internette gezerken, Instagram'da oreosevenkız'ın paylaşımını görünce yataktan bir fırlayışım var görmelisiniz. Ona da bu fırsatı bizle paylaştığı için ayrıca teşekkür ederim. :)

Tanesi yaklaşık 50 tl olan bu ürün, özel bir kampanyayla 5 tl'ye kadar düşmüştü. Hemen 3 tane sipariş ettim.




Tabii araya hafta sonu girdiği için, kargo Salı günü elime ulaştı.
Ama sorunsuz bir alışveriş olduğu için mutluyum.



Peki Bioderma Sensibio H2o ne işe yarar?

Durulama gerektirmeyen, parfümsüz, en çıkmaz denilen makyajı bile yüzden kolaylıkla silip atan bir temizleyici. İçinde alkol olmadığı için cildi kurutmuyor. Kuruduktan sonra cildiniz nemlendirici sürmüş gibi yumuşacık oluyor. Kırmızı kapaklı olanlar hassas ciltler için kullanılıyor.

Yapısı, zaten gördüğünüz gibi su şeklinde, ki içinde de su olduğu da yazıyor. Göz çevresinde kullandığınızda hiç bir kızarıklık bırakmıyor, bu da en büyük yararlarından biri.

Fiyat olarak da biz öğrenciler için biraz pahalı ama bu tür indirimlerle resmen stok yapabiliyoruz. İyi ki varsın; turuncukasa.com :)




Takip ettiğim makyaj gurularından Lisa Eldridge, Bioderma H2o'yu kullanarak göz makyajımızı hemen nasıl çıkartırız, aşağıdaki videoda göstermiş.



Sonuç olarak;
Şimdiye kadar ne tonikler ne makyaj temizleyicileri ile yüzümüzü gözümüzü yaktık. Artık diğer toniklerim bekleyecek bunlar bitesiye kadar. (Bir yıl kullandı)

Umarım yararlı bir yazı olmuştur.
Bu ürüne sahip olmayanların bir an önce almasını tavsiye ederim.
Her hangi bir indirim kampanyası olursa yine Facebook, Instagram ve Twitter hesabımdan duyururum.


Sevgilerimle,
Mine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top