6 Kasım 2013 Çarşamba

0

DİYET KABAK TATLISI


Malzemeler:
* Bir kg. soyulmuş doğranmış kabak
* Fırın torbası


Üzeri İçin:
* dövülmüş ceviz veya başka kuru çerezler
* Tarçın
* Hindistan cevizi


Yapılışı: Kabakları yıkayın ve süzdürün fırın torbasına doldurun ağzını bağlayın, kürdan ile bolca delik açın
200 derecede ısıtılmış fırında bir tepsi içinde iyice pişirin torbadan çıkarın üzerine istediğiniz malzemeler ile süsleyin ve servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun...

NOT:
* Tam diyet yapanlara ve şeker hastalarına tavsiye edilecek bir tarif.
* Kabak susuz ve şekersiz piştiğinden rahatça yiyebilirler.
* Üzerine bolca ceviz ve tarçın dökerseniz çok lezzetli oluyor.
* Kabak lezzetli ve kestane kabağı cinsi ise tadına doyamıyacaksınız.
* Ben kabağı bu şekilde tüketiyorum.
* Diyet yapmayanlar bal veya pekmez dökebilir.
* İsteyen pudra şekeri serpebilir.



AĞIR KAZAN GEÇ KAYNAR.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top