HİNDİSTANCEVİZLİ KURABİYE
1 PAKET MARGARİN(ODA SICAKLIĞINDA)
5 KAŞIK PUDRA ŞEKERİ
2 YUMURTA (BİRİNİN AKINI AYIR)
3 KAŞIK HİNDİSTANCEVİZİ
1 PAKET KABARTMA TOZU
4 SU BARDAĞI UN
KURABİYEYİ BATIRMAK İÇİN AYRICA HİNDİSTAN CEVİZİ
BÜTÜN MALZEMELERİ KARIŞTIRIP HAMUR YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARILIP YUVARLANIR VE ÖNCE YUMURTA AKINA SONRA HİNDİSTAN CEVİZİNE BATIRILIP TEPSİYE DİZİLİR. 170 DERECE FIRINDA PİŞİRİLİR. BEYAZKEN ÇIKARILIR.
AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder