100 GR TAVUK KIYMASI
3 KAŞIK PRİNÇ
1 KAŞIK DOLMALIK FISTIK
1 KAŞIK KUŞ ÜZÜMÜ
1 PAKET TAVUK BULYON
2 KAŞIK SALÇA
TUZ
KARABİBER
YENİBAHAR
YAPILIŞI
TAVUKLARI ORTADAN İKİYE BIÇAKLA KESİP AÇIYORUZ BİR TENCEREDE TAVUK KIYMASINI KAVURUYORUZ ÜZERİNE PRİNCİ İLAVE EDİP KAVURMAYA DEVAM EDİYORUZ DOLMALIK FISTIK VE KUŞ ÜZÜMÜNÜDE İLAVE EDİP 2 KAŞIK SU İLAVE EDİP AZICIK PİŞİRİYORUZ ILINMAYA BIRAKIYORUZ
HAZIRLADIĞIMIZ BU HARCI TAVUKLARIN ÜZERİNE KOYUP SARIYOR VE KÜRDANLA TUTTURUYORUZ
TAVADA KIZGIN YAĞDA HERTARAFINI KIZARTIYORUZ KIZARTTIĞIMIZ TAVUKLARI BORCAMA ALIP ÜZERİNE TAVUK BULYON İLAVE EDEREK SALÇALI SU HAZIRLIYORUZ TAVUKLARIMIZIN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ
200 DERECE FIRINDA YAKLAŞIK YARIM SAAT PİŞİRİYORUZ AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder