![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJfv-dLFAtgqkvQwT7lYYUn543uuECeuD3irmLAztTh6dtYhKL6ghqFo2qXKoMPygoIXklYiaLi8yu3glzVtdx1QkdweBAg672yURHWDCsZJ6fM5l2Ru9m9_N6AH1DXjMjDR2WGe_pYNJj/s400/bbb.jpg)
BEN YARIM ÖLÇÜ YAPTIM.YAKLAŞIK 30-40 BOYUNDA BİR TEPSİDE PİŞİRDİM
MALZEMELER
2 KASE İRMİK (SANIRIM KASEM 250 GR ALIYOR)
1 KASE UN
1 KASE ŞEKER
2 KASE YOĞURT
4 YUMURTA
2 PAKET KABARTMA TOZU
1 VANİLYA
CEVİZ
BU MALZEMELER SIRASIYLA YUMURTA, ŞEKER, YOĞURT, İRMİK, KABARTMA TOZU, VANİLYA, UN VE CEVİZ TAHTA KAŞIKLA KARIŞTIRILIR. YAĞLANMIŞ TEPSİYE DÖKÜLÜR. 160 DERECE FIRINDA KIZARANA KADAR PİŞİRİLİR
ŞERBETİ:
1,5 KG ŞEKER
9 BARDAK SU
YARIM LİMON SUYU
İKİSİDE ILININCA ŞERBETİ DÖKÜLÜR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder