25 Temmuz 2013 Perşembe

0

MAC Alışverişi

 Yine bir alışveriş yazısı ile karşınızdayım.Uzun zamandır sadece alışveriş postu yazıyorum ama hep vakitsizlik yüzünden.Ürünleri kullanmaya başlamadan,ambalajlarını atmadan en azından yazısını yazmak istiyorum.
Bu alışverişi 2 kerede yaptım.Bir kısmı haftasonu bir kısmı bugün alındı.Minik ambalaj da bir paint pot testerı.Orjinalini alıcaktım kalmamıştı testerını verdiler.İyiki de kalmamış çünkü gözümde beğenmedim :)

Mac'ten daha önce denemediğim ürünlerinden aldım.Zaten fazla Mac ürünüm yok.İlk olarak yeni koleksyonu Tropical Taboo'dan Lust isimli Mineralize Skinfinish'i aldım.1-2 kere kullandım gayet güzel.


Bir fondöten delisi olarak ilk Mac fondötenim Studio Fix Fluid SPF15.Benim rengim NC15.Cilt rengime tam uydu.Bunu da 1-2 kere kullandım ve bayıldım.Hem çok doğal duruyor hem de benim yağlı cildimde bu yaz sıcağında bile çok kalıcı.Bundan sonra her zaman elimin altında bulunucak.


2 adet refil far aldım.Görkem'in her zaman severek kullandığı Naked Lunch ve Twinks.Yarın hemen denicem :D



Tabi farlar için 4'lü palet aldım.Paletin şekli şemali çok güzel.Alacağım 2 tane daha far var.Mağazada kalmadığı için alamadım.



Güzel paletim şimdilik bu şekilde.En yakın zamanda aklımdaki diğer farları da alıp doldurucam.Arkadaşlar farların paletten nasıl çıkartıldığını bilen biri söylerse sevinirim.Ben çıkarmayı beceremedim :D Böyle ambalaj konularında beceriksiz bir insanım.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top