18 Temmuz 2013 Perşembe
0
MALZEMELER
3 adet kabak
250 gr süzme yoğurt
2-3 diş sarımsak
1 tutam dereotu
Tuz
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
YAPILIŞI
Kabakları soyup rendeleyin.Sıvı yağda kabaklar yumuşayıncaya kadar soteleyin.Bir süzgece alarak süzdürün.
Ayrı bir kapta yoğurdu ,sarımsağı, kıyılmış dereotunu ve tuzu karıştırın.Soğuyan kabaklarınızı içine ilave edin.Karıştırın.Üzerini dereotu ve cevizle süsleyin.Dilerseniz içine de iri kıyılmış ceviz ilave edebilirsiniz )
Soğuk olarak servis edin.
AFİYET OLSUN.
YOĞURTLU KABAK SALATASI
MALZEMELER
3 adet kabak
250 gr süzme yoğurt
2-3 diş sarımsak
1 tutam dereotu
Tuz
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
YAPILIŞI
Kabakları soyup rendeleyin.Sıvı yağda kabaklar yumuşayıncaya kadar soteleyin.Bir süzgece alarak süzdürün.
Ayrı bir kapta yoğurdu ,sarımsağı, kıyılmış dereotunu ve tuzu karıştırın.Soğuyan kabaklarınızı içine ilave edin.Karıştırın.Üzerini dereotu ve cevizle süsleyin.Dilerseniz içine de iri kıyılmış ceviz ilave edebilirsiniz )
Soğuk olarak servis edin.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder