28 Ağustos 2013 Çarşamba
0
Bildiğimiz sevdiğimiz klasik bir lezzet kabak kızartması ...
MALZEMELER
Kabak
1-2 diş sarımsak
Yoğurt
Sıvı yağ
Tuz
Nane
YAPILIŞI
Kabakları yıkayıp tırtıklı bıçakla soyun.İnce ince dilimleyin. Az tuz ile harmanlayın.(Kabak tuzlu bir sebzedir.Kabak yemeklerin de tuzu çok kaçırmamaya dikkat edin.) Bol kızgın yağda kızartın. Sarımsaklı yoğurt hazırlayıp üzerine dökün.Tavada sıvı yağ ile nane yakıp yoğurdun üzerine boca edin.
AFİYET OLSUN.
YOĞURTLU KABAK KIZARTMASI
Bildiğimiz sevdiğimiz klasik bir lezzet kabak kızartması ...
MALZEMELER
Kabak
1-2 diş sarımsak
Yoğurt
Sıvı yağ
Tuz
Nane
YAPILIŞI
Kabakları yıkayıp tırtıklı bıçakla soyun.İnce ince dilimleyin. Az tuz ile harmanlayın.(Kabak tuzlu bir sebzedir.Kabak yemeklerin de tuzu çok kaçırmamaya dikkat edin.) Bol kızgın yağda kızartın. Sarımsaklı yoğurt hazırlayıp üzerine dökün.Tavada sıvı yağ ile nane yakıp yoğurdun üzerine boca edin.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder