28 Ağustos 2012 Salı
0
MALZEMELER
4-5 adet orta boy kabak
3 adet yumurta
1 su bardağı un
Tuz
Sıvı yağ
YAPILIŞI
Kabakları soyup 1 cm kalınlığında dilimleyin.
Bir kaseye yumurtaları çırpıp ,unun yarısını ve tuz (tuzu az ekleyin .Kabakta tuzlu bir sebze olduğundan paneniz çok tuzlu olmasın)ekleyip karıştırın.Dilimlediğiniz kabakları önce bu harca daha sonra kalan unun yarısına bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartın.Havlu kağıda alarak fazla yağlarını süzdürün.Ilık olarak ister yoğurtlu ister yoğurtsuz servis yapın.
AFİYET OLSUN.
KABAK PANE
MALZEMELER
4-5 adet orta boy kabak
3 adet yumurta
1 su bardağı un
Tuz
Sıvı yağ
YAPILIŞI
Kabakları soyup 1 cm kalınlığında dilimleyin.
Bir kaseye yumurtaları çırpıp ,unun yarısını ve tuz (tuzu az ekleyin .Kabakta tuzlu bir sebze olduğundan paneniz çok tuzlu olmasın)ekleyip karıştırın.Dilimlediğiniz kabakları önce bu harca daha sonra kalan unun yarısına bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartın.Havlu kağıda alarak fazla yağlarını süzdürün.Ilık olarak ister yoğurtlu ister yoğurtsuz servis yapın.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder