MALZEMELERİ
1 KİLO PATATES
1 TATLI KAŞIĞI KINA TOZ BİBER
YARIM DEMET MAYDANOZ VE DEREOTU
1 TATLI TUZ
İÇ HARCI
1 SU BARDAĞI MAYONEZ
1 SU BARDAĞI SÜZÜLMÜŞ YOĞURT
1 FİNCAN SIVIYAĞ
1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 ÇAY KAŞIĞI PULBİBER
YAPILIŞI
PATATESLERİ HAŞLAYALIM EZELİM MAYDANOZU DEREOTUNU BİBERİ TUZU KARIŞTIRALIM ELİMİZLE ÇANAK ŞEKLİ VERELİM İÇLERİNE HAZIRLADIĞIMIZ HARCI KOYALIM ÜZERİNE SIVIYAĞLA SALÇAYI BİBERİ BİRAZ YAKALIM DÖKELİM SERVİS YAPALIM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder