Diyarbakır Usulü Pirzola Malzemeleri
- 500 GR PİRZOLALIK ET
- 1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
- 1 TATLI KAŞIĞI PULBİBER
- 1 TATLI KAŞIĞI TUZ
- 1
TATLI KAŞIĞI SADE YAĞ VEYA TEREYAĞI
- 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
Diyarbakır Usulü Pirzola Yapılışı
PİRZOLAMIZA KEKİK PULBİBER VE TUZU İLAVE EDİP HARMANLIYORUZ.- TEFLON TAVAYA DİZİYORUZ.
- YAĞLARIMIZI EKLİYORUZ.
- KAPAĞINI KAPATIP KISIK ATEŞTE HER İKİ TARAFI KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder