22 Ağustos 2013 Perşembe

0

Urfa katmeri



URFA KATMERİ
1 KİLO BAKLAVALIK YUFKA
1 KİLO TUZSUZ PEYNİR
500 GR SADEYAP VEYA TEREYAĞI
ŞERBETİ İÇİN
3 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 BUÇUK SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI

YUFKANIN YARISI TEPSİYE SERİLİR İKİ KATTA BİR YAĞLANIR PEYNİR DİLİMLENİR VEYA UFALANIR ÜZERİNE TEKRAR KALAN YUFKALAR İKİ KATTA BİR YAĞLANIR 1 BIÇAKLA İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE KESERİZ KALAN YAĞI ÜZERİNE DÖKÜP 200 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİLİR ŞERBET KAYNATILIR SÖNDÜRMEYE YAKIN ÇEYREK LİMON SIKILIR KATMER 10 DAKİKA BEKLETİLİR ÜZERİNE SICAK ŞERBET DÖKÜLÜR AFİYET OLSUN
 

 


 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top