8 Aralık 2007 Cumartesi

0

İLK AŞUREM





BUDE BENİM AŞUREM
2 BARDAK BUĞDAY (TENCEREDE  BOL SU İLE PİŞİRİLECEK)
1 BARDAK NOHUT (DÜDÜKLÜDE PİŞİRDİM)
1 BARDAK KURU FASULYE (AYRI BİR TENCEREDE HAŞLADIM)
2 BARDAK KURU ÜZÜM (    "             "               "                     "          )
YARIM KG KURU KAYISI  (   "           "               "                     "          )
HAZIR KONSERVE MISIR 250 GR
YETERİ KADAR FINDIK

BUĞDAY HARİÇ HEPSİNİN SUYUNU SÜZÜP  BUĞDAY OLAN TENCEREYE  EKLEDİM BENİM BUĞDAYIN SUYU AZALMIŞTI ONUN İÇİN AYRI BİR YERDE 4,5 BARDAK ŞEKERLE BİRAZ SUYU KAYNATIP AŞUREYE KARIŞTIRDIM. TADINI KONTROL EDİP SICAK SICAK SERVİS YAPTIM ÜZERİNE DÖVÜLMÜŞ CEVİZ İLAVE ETTİM.

BİZİM EVDEKİLER BEĞENDİ KOMŞULARIN YORUMLARINI DAHA ALMADIM İNŞALLAH ONLARDA BEĞENMİŞLERDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top