6 Ağustos 2016 Cumartesi

0

Tesettür Giyim Hakkında

Ala Tesettür, abiye modellerinde Gamze Polat, Pınar Şems, Kayra, Puane ve Tuğba giyim gibi en ünlü tesettür abiye markaları ile çalışmakta olup en çok tercih edilen ve trend olan tesettür abiye kreasyonları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tesettür giyim abiye elbise modelleri, kına gecesi, mezuniyet, özel günlerde şık olmak için bizi tercih edebilirsiniz. Zernişan, Allday gibi ünlü markaların ürünleri ile sizlerleyiz. Tesettür abiye modelleri %60 indirimle.

Sizde rahatlığa ve şıklığa önem veriyorsanız istediğiniz modern stilinizi ve rahatlığı Ala tesettür giyimin şık tunik ve kap modelleri ile yakalayabilirsiniz. Tesettür abiye modellerinde ön sıralarda yer alan markaların koleksiyonlarını ve tesettür giyiminde en çok tercih edilen tunik, kap, eşarp modellerinden oluşan parçaları detaylı incelemek için Ala tesettür giyimin en özel parçalarından oluşan galerimize göz atabilirsiniz.

20 TL İndirim Kuponu
100 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Geçerli 20 TL İndirim Kuponu!
%50 İndirim Kampanyası
Nihan Marka Ürünlerde %50'ye Varan İndirim Kampanyası!
%50 İndirim Kampanyası
Tuğba & Venn Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim Kampanyası Alatesettür .

Modern muhafazakar giyim denilince akla gelen ilk isimlerden biri kuşkusuz ki Ala Tesettür. Sadece ülkemizde değil Avrupa’da da büyük müşteri kitlesine sahip bu firma ürünleriyle tesettür giyimde de ne kadar şık olunabileceğini gösterebilirsiniz. Başörtü, Giyim, Dış Giyim, Spor&Deniz, Düğün, Tasarımcılar, Büyük Beden, Çanta, Takı, Markalar ve Outlet kategorilerinde binlerce ürün seçeneği ile hizmet veren Ala Tesettür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top