21 Şubat 2011 Pazartesi

0

Taliban stayla

Ali Bulaç, Orhan hocaya destek mi vermiş ne olmuş tam anlayamadım. Demiş ki: "Cinsel açlığın yaygın ve kadına ulaşmanın zor olduğu durumlarda, sürekli olarak uyarılan erkek, -haram gibi normlara sahip değilse- fırsatını bulduğunda kendisini uyaran -tahrik eden- kadına yönelir, rıza ile karşılık bulamazsa duruma göre saldırır. "

Tahrik tahrik nereye kadar arkadaşım demek istemiş herhalde. Biz de insanız bizim de canımız var diyor herhalde. Yalnız bu "haram gibi normlara sahip değilse" notu da şahaneymiş. Höff yani.

Yahu bir gün de şu memlekette akıl sağlığına ziyan işler olmasa. Hoş bu beyan, N.Ç. davasında çıkan sonucun yanında terapi gibi kalıyor. 13 yaşındaki kızın “ahlaki farkındalık” içinde olacağını öngörüp 28 er kişinin tecavüzüne “e ama o da istedi” açıklaması getirmesi.. evet tam olarak bu, her türlü takdirin üzerinde. Ne güzel memleket değil mi?

Güzel ahlakımız paçalarımızdan damlıyor. Adalet duygumuz öyle gelişmiş ki, tüm bu olan bitenden anladığımız şey, ibretlik hikayeler devşirmek. Yarınlara ibret öyküleri biriktiriyoruz.

Bak bir daha yazayım şuraya: Adalete güvenemeyecen de neye güvenecen? 13 yaşında bir çocuğa tecavüz eden insan evlatlarında aramadığı ahlaki farkındalığı o el kadar çocukta arayan adalete nasıl güvenecen? 28 kişinin tecavüzüne uğrayan 13 yaşındaki çocuğu ahlaksız ilan eden adaletin ahlakını seveyim ben.

Sakin olun, bi yere oturun, klişe geliyor: Eğer bu ahlak ise, ben ahlaksızım kardeşler. Gururla buradan ilan ediyorum ki, ben ahlaksızın önde gideniyim. Bayrak sallayanıyım.

Peki bi şey soracam: Biz bu güzel kafayla mı tacizleri tecavüzleri engelleyeceğiz?

“Kadın dekoltesini orasını burasını açmasın, tahrik oluyor erkek milleti. Hayır bir de bunu sürekli yaparsan hangi irade hangi can dayanır? Ne olur o zaman? Tacizin tecavüzün alasını görürsün sakın şaşırma. Bak kime diyorum? İyi dinle iyi! Sonra gelip bana ağlama tecavüz falan diye. Makul değil. Ahlaki farkındalığın olacak. Zaten bu farkındalık bi sende olsun yeter. Şeytan bir, sen iki kadın! İşiniz gücünüz tahrik kışkırtma bi şey bi şey.”

Yani bunun sonu Taliban stayla. En temizi anacım. Adamlar bi şey biliyorlar da yapıyorlar değil mi? Batının ahlaksızlığını alacağımıza Taliban’ın ahlakını alalım bence. Farkına vara vara tepe tepe kullanırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top