11 Ekim 2013 Cuma

0

Peynir Tatlısı

PEYNİR TATLISI
MALZEMELERİ
 500 GR TUZSUZ PEYNİR
 1 SU  BARDAĞI UN
 1 SU BARDAĞI PİRİNÇ UNU
25O GR MARGARİN
 1 PAKET KABARTMA TOZU
 4 YUMURTA
 ŞERBETİ İÇİN
 1 KİLO GR ŞEKER
 6 SU BARDAĞI SU
 ÇEYREK LİMON
 YAPILIŞI
 Önce şerbetini kaynatıyoruz soğumaya b...ırakıyoruz tatlımızın bütün malzemelerini bir kabın içinde karıştırıp yoğuruyoruz yumurta büyüklüğünde bezeler yapıyoruz yassı yuvarlıyoruz fırın tepsisine diziyoruz 170 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri hafif pembe oldumu fırından alıyoruz soğuyan şerbeti sıcak tatlımızın üzerine döküyoruz şerbetini çektikten sonra servis yapıyoruz AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top