12 Ekim 2013 Cumartesi
0
malzemelerimiz
500 gr tavuk eti
2 su bardağı bulgur
1 su bardağı şehriye
1 tatlı kaşığı kuru reyhan
5 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sadeyağ veya tereyağı
yeteri kadar tuz
5 su bardağı etin suyu
yapılışıtavuk etimizi pişirelim pişen etimizi 1 tabağa alalım bulgurumuzu şehriyemizi tenceremize koyalım üzerine tuzu reyhanı ezilmiş sarımsağı ve et suyumuzu koyup pilavımızı pişirelim pişen pilavımızın üzerine yağımızı kızdırıp dökelim servis tabağımıza koyduğumuz pilavımızın üzerine etlerimizi koyalım yemeğimiz hazır afiyet olsun
Tavuklu bulgur
malzemelerimiz
500 gr tavuk eti
2 su bardağı bulgur
1 su bardağı şehriye
1 tatlı kaşığı kuru reyhan
5 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sadeyağ veya tereyağı
yeteri kadar tuz
5 su bardağı etin suyu
yapılışıtavuk etimizi pişirelim pişen etimizi 1 tabağa alalım bulgurumuzu şehriyemizi tenceremize koyalım üzerine tuzu reyhanı ezilmiş sarımsağı ve et suyumuzu koyup pilavımızı pişirelim pişen pilavımızın üzerine yağımızı kızdırıp dökelim servis tabağımıza koyduğumuz pilavımızın üzerine etlerimizi koyalım yemeğimiz hazır afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder