22 Kasım 2006 Çarşamba

0

LEVREK BUĞULAMA

BU BALIĞI BİZE EŞİM YAPTI ONUN ÖZEL TARİFİYMİŞ . EŞİM YEMEK KONUSUNDA ÇOK BECERİKLİDİR GENELDE BALIKLARI O YAPAR. BU YAPTIĞI LEVREK BUĞULAMAYI ÖZEL BİR SOSLA PİŞİRDİ

3 TANE LEVREK
4 DİŞ SARIMSAK
1 DEMET DERE OTU
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
BUNLARIN HEPSİNİ RONDODA KIYDI ÜZERİNE YARIM ÇAY BARDAĞI KADAR ZEYTİNYAĞ EKLEYİP KARIŞTIRDI BU SOSU BALIKLARIN İÇİNE VE ETRAFINA SÜRDÜ
SONRA BU BALIKLARI TEK TEK YAĞLI KAĞIDA SARIP FIRINDA 200 DERECEDE YAKLAŞIK 30 DAKİKA PİŞİRDİ.
DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM SARIMSAK VE DEREOTU ÇOK DEĞİŞİK BİR TAT VERMİŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top