10 Kasım 2006 Cuma
0
PÜRELİ TAVUK KAVURMA
2 PARÇA GÖĞÜS ETİ KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ
3-4 TANE ÇARLİSTON BİBER
3 TANE DOMATES
1 ÇORBA KAŞIĞI KEKİK
TUZ
VE EVDE HAZIRLANMIŞ PAPATES PÜRESİ
BU ÇOK KOLAY BİR YEMEK BEN BUNU BİR RESTORANTTA YEDİM ÇOK BEĞENDİM ŞİMDİ EVDE SIK SIK YAPIYORUM ÇOK LEZZETLİ VE DOYURUCU BİR YEMEK OLUYOR
TAVUK ETLERİNİ BİR MİKTAR SIVI YAĞLA KAVURUYORUZ RENKLERİ DÖNÜNCE TUZ, BİBER VE DOMATESLERİ EKLİYORUZ HEPSİ PİŞİNCE KEKİĞİDE EKLEYİP BİRAZ KARIŞTIRIP ATEŞTEN ALIYORUZ
TABAĞA İLK ÖNCE PÜREYİ ÜSTÜNEDE KAVRULMUŞ TAVUKLARI KOYUP SICAK SERVİS YAPIYORUZ
PÜRELİ TAVUK KAVURMA
PÜRELİ TAVUK KAVURMA
2 PARÇA GÖĞÜS ETİ KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ
3-4 TANE ÇARLİSTON BİBER
3 TANE DOMATES
1 ÇORBA KAŞIĞI KEKİK
TUZ
VE EVDE HAZIRLANMIŞ PAPATES PÜRESİ
BU ÇOK KOLAY BİR YEMEK BEN BUNU BİR RESTORANTTA YEDİM ÇOK BEĞENDİM ŞİMDİ EVDE SIK SIK YAPIYORUM ÇOK LEZZETLİ VE DOYURUCU BİR YEMEK OLUYOR
TAVUK ETLERİNİ BİR MİKTAR SIVI YAĞLA KAVURUYORUZ RENKLERİ DÖNÜNCE TUZ, BİBER VE DOMATESLERİ EKLİYORUZ HEPSİ PİŞİNCE KEKİĞİDE EKLEYİP BİRAZ KARIŞTIRIP ATEŞTEN ALIYORUZ
TABAĞA İLK ÖNCE PÜREYİ ÜSTÜNEDE KAVRULMUŞ TAVUKLARI KOYUP SICAK SERVİS YAPIYORUZ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder