9 Aralık 2006 Cumartesi

0

YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

1 ORTA BOY KEREVİZ
YARIM KİLO YOĞURT
3-4 DİŞ SARIMSAK
BİR BARDAK DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
2-3 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
TUZ

SARIMSAKLARI AYIKLAYIP EZİYORUZ. YOĞURDUN İÇİNE KARIŞTIRIYORUZ. KEREVİZİ BİRAZ KALINCA SOYUP BEN KEREVİZ ÇOK ÇABUK KARARDIĞI İÇİN RENDEMİ YOĞURDUN İÇİNE OTURTUP HEMEN RENDELEYİP KARIŞTIRIYORUM. DAHA SONRA MAYONEZİ, CEVİZİ VE YETERİ KADAR TUZU KARIŞTIRIP SERVİS YAPIYORUZ
KEREVİZ ÇİĞ OLARAK TÜKETİLİRSE DAHA FAYDALI OLDUĞUNU DUYMUŞTUM
YEMEKTE VE 5 ÇAYLARINDA ÇOK GÜZEL YENEBİLECEK BİR SALATA
HERKESİN EN AZINDAN KÜÇÜK BİR KEREVİZLE DENEMESİNİ TAVSİYE EDERİM
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top