23 Mart 2010 Salı

0

Keçe Hayvancıklar ve Biraz Günlük...

       Bunları da geçen hafta can sıkıntısından kıvrandığım akşamlardan birinde yaptım. Ne yapacağımı bilmemekten, kafama üşüşen fikirlerden bunaldım. Kendi halimde tasarlamayı özledim. Kafamı boşaltmam lazım ama nasıl. Reset butonu olsa beynimizin ne güzel olurdu. A bu kafa doluluğunun hayatla falan ilgisi yok. Sadece yaptıklarımla ilgili kafam dolu ve dağınık. Çok fazla model görmekten rahatsız oldu beynim. Kendi fikirlerimi ön plana çıkaramamaktan, odaya gidip herşeyi dağıtıp, kafa karışıklığından onu yapayım, yok yok bunu, yok o da değil bunu demekten yoruldum. Aman derde bak, demeyin. Dert değil bu tabii de, içimi döktüm sadece. İnternet orucuna başlayacağım. Gerçekten az malzeme ve fikirle ben daha başarılı çalışmalar yapabiliyorum.
       Neyse işte bu tavşanları nette görmüştüm. Fakat nerede hatırlamıyorum. Örnekte keçelemeyle yapılmıştı sanıyorum. Ben tabii keçeleme bilmediğim için dikerek yaptım. 


       Bunlardan ne mi yapacağım. Broş olur, anahtarlık olur, telefon cicisi olur, çanta,ayakkabı vs. süslenir (çocuklar ve çocuk kalanlar için), olur da olur. Ben peçete halkası yapacağım. Önce koleksiyonumu geliştirmem lazım (sıkılmazsam tabii) Köpeği kendim uydurdum. Kurbağa, inek te yapmak istiyorum. Henüz denemedim.


       Dün gece başka planlarla odaya kapanıp 7 adet iğne yastığıyla geri döndüm. Bence çok tatlı oldular. Annemin çöplerinden arakladığım kimbilir kaç yıllık oyaları da kullanacak bir yer buldum sonunda. Çok yakıştılar iğne yastıklarına :) Yakında paylaşırım...
Az sonra çok sevdiğim bir arkadaşıma kahvaltıya gideceğim. Hava harika. Güneşle uyandık ne güzel.

Hepinizin günü güzel geçsin.

Mutlu Salı'lar...

(Hiç mutlu Salılar dememiştim. Kimse de dememiştir sanırım. Hep mutlu Pazarlar deriz. Mutluluk sadece Pazar gününün tekelinde olmamalı değil mi?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top