2 Ağustos 2013 Cuma

1

KLOS ETEK MODELLERI

Özellikle mini etek akla geldiği zaman en fazla aranılan modeller kloş etek modelleri oluyor.Yeni sezonda bir çok ünlü markanın koleksiyonunda sezonun en canlı renklerine sahip ve en çekici desenlerle süslenmiş birbirinden çekici kloş etek modeli vitrinlerde yerlerini almış durumdalar.Kloş eteklerde renk çeşitliliği oldukça geniş, aradığınız ve sevdiğiniz tüm renklerde rahatça bu etek modellerini bulabilirsiniz vitrinlerde.

Özellikle en fazla tercih edilen renkler arasında yine çok moda olan mercan,mavi,sarı,turuncu ve siyah renkler daha fazla ilgi görüyor.Kloş etek modellerini rahatlıkla şifon bir gömlekle veya t-shirt ile kombinleyebilirsiniz, çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Daha çok özel davetlerinizde kloş etek tercih edecekseniz size önerimiz siyah renkte kloş etek ve üzerine açık renklerde gömlek modeli ile kombinlemenizi öneriyoruz.Kloş etekler daha çok günlük etek modeli olarak kullanılan ve özellikle basen bölgesinde kilo problemi olan bayanlarımızın daha çok tercih ettiği etek modellerindendir.

2013 kloş etek modellerinin mini ve midi boy olanları vardır. Midi kloş etekleri genelde diz kısmına kadar uzunlukta olan ve bu sezon pek tercih edilmeyen etek modellerindendir. Kısa kloş etekler 2013 yılının trend etek modelleri arasında yer alan iddialı etek modellerindendir.Sözü fazla uzatmadan sizin için hazırladığımız kloş etek modellerini inceleybilirsiniz.





















































1 yorum:

  1. URGUL27 Nisan 2014 13:51

    Bu modelleri nereden satın alabiliriz. Ozellikle sari, yesil ve mercan olani.Yardımcı olurmusunuz. Tesekkurler

    YanıtlaSil

back to top