16 Mart 2014 Pazar

0

Kadınların yaptığı alışveriş hataları

Kadınların severek yaptığı alıveriş, kimi zaman ihtiyaçları karşılamak için kimi zamansa stres atmak için yapılır. Ucuz diye alınan çoğu kıyafet sonradan giyilmez. Bu da hem gardrobunuzda yayıntı oluşturur hem de gereksiz masraf yapmanıza neden olur.

Kadınların yaptığı alışveriş hataları

Hatasız alışveriş yapmanın püf noktaları

Herkesin üzerinde farklı duran pantolonu alırken mutlaka deneyin. Ayakta dururken normal gelen boyu bir de oturup bacak bacak üstüne atarak deneyin. Böylece pantolon paçalarının ne kadar kısaldığını görmüş olursunuz. Manşetsiz pantolonlar bacak boyunu daha uzun gösterirken önü düz olan pantolonlar ise bacaklarınızı daha ince gösterir. Dar jean ve düşük bel pantolonlarda bel bölgesinde ki yağları daha belirgin hale getireceğinden çok dar seçmeyin. Çocuksu tişörtler itici görünmenize neden olurken düz renk dar olmayan gömlekler daha şık görünmenizi sağlar.

Gece kıyafetleri genelde ışıklı mekanlarda giyildiğinden ince içi gösteren kumaşlardan yapılıp yapılmadığını kontrol edin. İç çamaşırı alırken yapılan en büyük hatalardan biri dar olanları almaktır.


 Vücudu daha zayıf ve sıkı gösterdiği düşüncesiyle alınan dar iç çamaşırları aslında üzerine giydiğiniz kıyafetin daha abartılı görünmesine yol açar. Ayrıca şeffaf sütyen askıları itici bir görüntü oluşturur. Bunun yerine kıyafetinizle aynı renkte ki sütyen askılarını kullanmalısınız. Büyük beden kıyafetler sizi olduğunuzdan daha kilolu göstereceğinden üzerinize tam olarak oturan kıyafetleri seçerek  daha şık görünebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top