29 Ocak 2015 Perşembe

0

14 Şubat Çanları Çalıyor; Aşıklar Markafoni.com’da buluşuyor!


Sevgililer Günü’nde hayatının aşkını mutlu etmenin yolu bu sene de Markafoni.com’dan geçiyor. “İlişkini Tanımla, Hediyeni Seç” kampanyasındaki ürünler tüm aşıkların başını döndürecek.





Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni.com, Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanmış, ilişki kategorisine göre hediye alternatifleri sunduğu kampanyası “İlişkini Tanımla, Hediyeni Seç” ile, en özel armağanları müşterileriyle buluşturuyor. 28 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyada herkesin ilişkisine göre bir hediye alternatifi bulunuyor.





Markafoni.com’un bu özel kampanyada hediye seçimini kolaylaştıracak eğlenceli sürpriziyle kampanya kapsamında yer alan, kıyafetten ayakkabıya, ev dekorasyonundan oyuncağa kadar birçok hediye alternatifinden hangisinin sevgilin için uygun olduğuna karar vermen çok kolay olacak!








Öncelikle ilişkini ve nasıl bir hediye almak istediğini tanımlamalısın: “İlişkimiz daha çok yeni, ya ayrılırsak hediyemi de geri alamam ki” diyenlerden misin; yoksa “az masraflı ama dikkat çekici olsun da kalbine kazısın beni” diyenlerden mi? Belki de ilişkin almış başını gidiyor ve alacağın baş döndürücü bir hediyeyle kavgasız bir ayı garantilemeyi hedefliyorsun… Ya da belki “aşkımı yıldızlara yazmak, aldığım hediyeyi duymayan görmeyen bilmeyen kalmasın” diyorsun… Seçimini yap, sonra da Markafoni.com’un senin ve sevgilin için özel olarak bir araya getirdiği ürünler arasında alışverişin keyfini yaşa!









İlişkine uygun yüzlerce ürün alternatifi için Markafoni’nin bu sevgililer gününe özel “İlişkini Tanımla, Hediyeni Seç” kampanyasını kaçırma! Eminiz ki sen de sevgini ifade etmek için en doğru hediyeyi 28 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasında Markafoni.com’da bulacaksın.





Kampanya sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsin: Markafoni İlişkini Tanımla, Hediyeni Seç Kampanyası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top